Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 208 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Inger Ann ,
Stavanger

+
Personalet var meget hyggelige, helt topp. Rommet var bare supert, gode senger og puter.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-16


8 av 10

,

+
Kort vei til stranden.Gåavstand til sentrum.Balkong på skyggesiden som var god å nyte midt på dagen.
-
Bedre renhold.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


10 av 10

Mona Lill,
Stavanger

+
Lett adgang til strand.
-
Kunne vært frokost og gratis solsenger ved stranden. Kunne vært mikroovn i leiligheten.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


3 av 10

Linn,
Tromsø

+
Plassering
-
Renholdet er ELENDIG (vi måtte kjøpe rengjøringsmiddel og vaske dusjen selv for å hære å vaske oss der), og rommene er veldig slitte. Mugg i dusjen på badet, skittent bassengområde som bare ble vasket en gang ila to uker.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

Kurt,
Raudsand

+
Fine rom .fint bad.gode senger.
-
Vi savner nattevakt på ett sånt stort hotell og å få kjøpt frokost.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


8 av 10

Anne Grete ,

+
Beliggenhet og utsikt
-
Mykere madrasser og MYE bedre renhold.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

Marit,
Leira i Valdres

+
Utsiktenn
-
Badet .

Bekreftet gjest: 2019-07-21


8 av 10

odd ,
gjøvik

+
kort vei til resturanter,gamle byen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-19


7 av 10

,

+
Beliggenhet. Trivelig betjening.
-
Bedre rengjøring.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


8 av 10

Arnstein,
Oslo

+
Flott superior rom med fantastisk utsikt. Hyggelig betjening, spesielt kveldsvakten i resepsjonen.
-
Litt hard seng, særlig ekstrasengen. Aircondition på stue/kjøkken på rom 208 fungerer veldig dårlig, og han som sov der sov dårlig pga hard seng og varmt rom.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

87 vurderinger
Utmerket
 
35
Veldig bra
 
26
Bra
 
16
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

11.08.2019

Innlegg av bj_rnhelgej Tromsø, Norge

Fin plassering, men dårlig renhold

Hotellet ligger fint plassert ved stranden. Førsteinntrykket var veldig bra, fin resepsjon og fint bassengområde. Vi var bekymret for at bassengområdet skulle ligge i skyggen, men det er sol på området stort sett hele dagen. Dessverre ble hele inntrykket ødelagt da vi kom på rommet og fikk se hvor dårlig rengjort det var. Skittent på servanter, dusj, kjøleskap og langs lister og kanter. Videre visste det seg dessverre at det også var skittent i bassenget og ganske mye duer som hadde tilhold i bakgården der bassenget var. Dermed var det en del dueskit både på kanten og i basseng. Vi klagde og fikk tilbud om å bytte til nyoppusset rom, noe vi avslo da renholde ikke var godt nok. Servicen var ellers ok.

 
06.08.2019

Innlegg av Linn399 Tromsø, Norge

Dårlig renhold ødelegger helhetsinntrykket

Hotell med fin beliggenhet, og nært strand. Deler av hotellet er nyoppusset, men vi fikk et rom av gammel standard. Speil på badet er sort i kantene og renholdet er ALT for dårlig. Vi klagde på dette, men endte med å måtte kjøpe skurekrem og vaske dusjen selv for å hære å vaske oss der. Det er også mugg i dusjen, og flekkete dusjforheng. Håndklær byttes kun om du levner tips til vaskerne, og bassenget blir heller ikke tilfredsstillende renholdt. Fuglebæsj og fjær er til en hver tid i vannet. Bassengområdet er relativt lite, og har en bar (som dessverre ikke er bemannet, så om du vil ha noe må du gå i resepsjonen og spørre om de kan komme). Bassenget er også i en bakgård med svært lite trekk= varmt! Fin balkong med havutsikt. Beklageligvis gjør renhold generelt at vi ikke kommer tilbake.

 
26.07.2019

Innlegg av Franknesfjord Bodø, Norge

Perfekt plassering i Rethymnon

Fint hotell som ligger rett på stranden ikke langt fra Rethymnon by. Vi hadde strand utsikt og bodde i 3. etasje som gav oss solnedgang vær dag og en flott utsikt til stranden. Dem har også et bassengområde som så greit ut, men vi er strand folk og brukte ikke dette. Hotellet har noen få solsenger på stranden som koster litt mindre en normalt, her serverer dem også litt drikke og noe enkle mat biter. Hyggelige folk som jobber her og vi ble møtt med et smil vær gang vi gikk og kom. Eneste som vi kommer på som en liten kritikk var at noen dager var ikke vaskingen den beste. Kan også nevne at hotellet ligger rett ved veien som er foran stranden og denne generere endel bilstøy. Dette var vi inneforstått med så velger å ikke trekke noe på score på grunn av dette. Men greit å vite vist dette er noe som kan plage andre. Alt i alt en plass vi gjerne kunne dratt tilbake til så lenge vi hadde kunne valgt havutsikt.

 
10.07.2019

Innlegg av 864lisen

Gjennomført oppgradering!

Hotellet har blitt nydelig etter dem oppgraderte. De mangler å pusse opp noen få rom. Men ellers har de pusset opp og tatt virkelige grep! Skal vi til Kreta igjen, bestiller vi definitivt en tur til dette hotellet, men da velger vi nok de nyoppussede rommene, da badene på de gamle rommene var slitte. Anbefales!

 
25.06.2019

Innlegg av anmewe Hamar, Norge

Ferie med min tante 81 år!

Vi hadde en fantastisk uke på dette hotellet. Rent og herlig .Veldig hyggelig betjening og service. Lå perfekt ved stranda, og en kort spasertur så kom vi i "gamlebyen Under hotellet var det en kjempe koselig restaurant. Veldig bra ferie både for gamlemor og meg.