Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 208 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Rent og hyggelig betjening.
-
Ikke hotellets feil, men svært mye trafikkstøy på veranda

Bekreftet gjest: 2024-05-26


10 av 10

+
Fin beliggenhet rett ved stranden. Hyggelig personale og godt renhold.
-

Bekreftet gjest: 2024-05-26


10 av 10

+
I bra stand. Hyggelig personale. Nærhet til strand, restauranter og butikk.
-
Kunne vært vasket bedre på innsiden av dørene og skapdører kjøkken + vegg over komfyr. Men fantastisk rengjøringspersonale!

Bekreftet gjest: 2024-05-19


9 av 10

+
Personalet var fantastisk og rommet var veldig fint og praktisk.
-
Renholdet.

Bekreftet gjest: 2024-05-18


7 av 10

+
Beliggenhet og renhold
-

Bekreftet gjest: 2024-05-18


8 av 10

+
Beliggenheten. Sentral
-
Lenestol på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-05-16


5 av 10

+
Beliggenhet
-
Bedre kokemuligheter

Bekreftet gjest: 2024-05-16


7 av 10

+
Nærheten til stranden.
-
Renhold generelt på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-05-12


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-11


10 av 10

+
Vi fikk et rom som var mye bedre enn bildene tilsa og kjøkkenet var fullt utstyrt med alt vi trengte. Oppvasken ble tatt hver dag av rengjøringspersonalet og det var rent på rommet. Personalet var alltid blide og hyggelige. Eget trimrom i kjelleren var et pluss vi ikke regnet med.
-
Ville gjerne hatt rene håndklær hver dag. Savnet sola på balkongen, men midt på sommeren vil jeg tro det er et pluss.

Bekreftet gjest: 2024-05-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

97 vurderinger
Utmerket
 
41
Veldig bra
 
31
Bra
 
15
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

02.07.2022

av 990siril

Hyggelig og store rom

God service og hyggelig personell. Pene rom og bra utstyrt kjøkken, men husk å ta med oppvaskhåndkle. Fint basseng og bar i resepsjonsområdet, som kom til nytte noen dager når det var rødt flagg på stranden. Adkomsten er handicapvennlig og hadde eget HC toalett.

 
11.08.2019

av bj_rnhelgej Tromsø, Norge

Fin plassering, men dårlig renhold

Hotellet ligger fint plassert ved stranden. Førsteinntrykket var veldig bra, fin resepsjon og fint bassengområde. Vi var bekymret for at bassengområdet skulle ligge i skyggen, men det er sol på området stort sett hele dagen. Dessverre ble hele inntrykket ødelagt da vi kom på rommet og fikk se hvor dårlig rengjort det var. Skittent på servanter, dusj, kjøleskap og langs lister og kanter. Videre visste det seg dessverre at det også var skittent i bassenget og ganske mye duer som hadde tilhold i bakgården der bassenget var. Dermed var det en del dueskit både på kanten og i basseng. Vi klagde og fikk tilbud om å bytte til nyoppusset rom, noe vi avslo da renholde ikke var godt nok. Servicen var ellers ok.

 
06.08.2019

av Linn399 Tromsø, Norge

Dårlig renhold ødelegger helhetsinntrykket

Hotell med fin beliggenhet, og nært strand. Deler av hotellet er nyoppusset, men vi fikk et rom av gammel standard. Speil på badet er sort i kantene og renholdet er ALT for dårlig. Vi klagde på dette, men endte med å måtte kjøpe skurekrem og vaske dusjen selv for å hære å vaske oss der. Det er også mugg i dusjen, og flekkete dusjforheng. Håndklær byttes kun om du levner tips til vaskerne, og bassenget blir heller ikke tilfredsstillende renholdt. Fuglebæsj og fjær er til en hver tid i vannet. Bassengområdet er relativt lite, og har en bar (som dessverre ikke er bemannet, så om du vil ha noe må du gå i resepsjonen og spørre om de kan komme). Bassenget er også i en bakgård med svært lite trekk= varmt! Fin balkong med havutsikt. Beklageligvis gjør renhold generelt at vi ikke kommer tilbake.

 
26.07.2019

av Franknesfjord Bodø, Norge

Perfekt plassering i Rethymnon

Fint hotell som ligger rett på stranden ikke langt fra Rethymnon by. Vi hadde strand utsikt og bodde i 3. etasje som gav oss solnedgang vær dag og en flott utsikt til stranden. Dem har også et bassengområde som så greit ut, men vi er strand folk og brukte ikke dette. Hotellet har noen få solsenger på stranden som koster litt mindre en normalt, her serverer dem også litt drikke og noe enkle mat biter. Hyggelige folk som jobber her og vi ble møtt med et smil vær gang vi gikk og kom. Eneste som vi kommer på som en liten kritikk var at noen dager var ikke vaskingen den beste. Kan også nevne at hotellet ligger rett ved veien som er foran stranden og denne generere endel bilstøy. Dette var vi inneforstått med så velger å ikke trekke noe på score på grunn av dette. Men greit å vite vist dette er noe som kan plage andre. Alt i alt en plass vi gjerne kunne dratt tilbake til så lenge vi hadde kunne valgt havutsikt.

 
10.07.2019

av 864lisen

Gjennomført oppgradering!

Hotellet har blitt nydelig etter dem oppgraderte. De mangler å pusse opp noen få rom. Men ellers har de pusset opp og tatt virkelige grep! Skal vi til Kreta igjen, bestiller vi definitivt en tur til dette hotellet, men da velger vi nok de nyoppussede rommene, da badene på de gamle rommene var slitte. Anbefales!