Bio

  • • Fin beliggenhet
  • • Fint bassengområde
  • • Barn 2-11 år spiser for 1 krone

Leilighetshotellet Bio i Rethymnon er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Beliggenheten med det fine bassengområdet og den utmerkede servicen er bare noen av grunnene til populariteten. Hotellet ligger i de sentrale delene av Rethymnon by, med kort vei til restauranter, barer og butikker. Hotellets egen lille strand, Bio Beach, ligger rett utenfor hotelldøra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Renoverte toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter med 3 ord. senger for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Helhetsinntrykket
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Bio i Rethymnon er et moderne leilighetsanlegg med bassengområde og barnebasseng. Gratis badehåndklær, solsenger og parasoller. Poolbar/restaurant som ligger delvis inne. Solsenger og parasoller på hotellets egne strandlinje, Bio Beach, mot avgift.

Á la carte-restaurant ved bassenget, bordreservasjon kreves og pent antrekk gjelder, dvs. ikke strandklær og menn må ha langbukse. Kveldsunderholdning med gresk og live musikk hver uke.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lite trimrom. Spa med badstue og jacuzzi mot avgift. Lekeplass. Vaskeriservice og biljard mot avgift. Til sentrum i Rethymnon by er det bare en kort spasertur langs stranden. I Gamlebyen finner du flere koselige restauranter, butikker, kaféer og sjarmerende gater.

Ved ankomst og avreise stopper transferbussen ca. 150 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. Bytrafikk.

Måltider

Ingen. Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg. Når de voksne kjøper måltider mot tillegg, spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.