Palmera Beach & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Populære Palmera Beach & Spa har super beliggenhet rett ved stranden og med kort vei til sentrum av Hersonissos. Hotellpersonalet tar godt vare på gjestene sine, og på strandtavernaen serveres de lekre greske retten på løpende bånd – det er lett å trives i den gode atmosfæren som preger hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Palmera Beach & Spa ligger nært stranden og har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum (av gjester i superiorrom kreves ikke depositum).

Bufférestaurant og strandtaverna med greske og internasjonale retter. Lite spa med massasje og behandlinger mot avgift. Badstue, jacuzzi og et lite treningsrom mot avgift.

Gratis WiFi i fellesområdene. Bordtennis og biljard mot avgift. Hotellet består av fem bygninger og det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. I nærområdet ved hotellet ligger det flere hyggelige butikker med mote samt lokale produkter. Liten gate med begrenset trafikk må krysses for å komme til stranden. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt