Club Calimera Sirens Beach

Velkommen til det moderne hotellet Club Calimera Sirens Beach i Malia på Kreta. Her bor du like ved stranda omgitt av en frodig hage. Hotellet tilbyr alt barnefamilien trenger for en deilig ferie – barneklubb, aktiviteter i vannet, treningsrom og flere basseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Club Calimera Sirens Beach i Malia ligger nord på Kreta ved Maliabukta. Her kan ferien nytes i bassengområdet og på den herlig myke sandstranda. Bassengområdet har hele tre større basseng der to har barneseksjoner. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklærne er gratis men du betaler en avgift på € 1 for å bytte, avgiften går til veldedige formål.

Hotellet ligger ved den fine sandstranda i Malia, som anses være den beste stranda i området siden den er så familievennlig. Solsenger, parasoller samt strandhåndklær er gratis, men det koster å bytte håndkle og avgiften på 1 € går til veldedige formål. På stranden tilbys dykking og vannsporter som paragliding, jetski, bananbåt og pedalbåter mot avgift. Aktivitetene tilhører ikke hotellet men ligger inne på hotellets område.

For barn har hotellet lekeplass og en gratis barneklubb for barn 4-13 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Med et profesjonelt og energisk animasjonsteam kan du koble av med visshet om at barna blir tatt godt vare på morsomme og trygge omgivelser. Aktivitetene kan være: kropps- og ansiktsmaling, skattejakt og leker i bassenget. Barneklubben er åpen 6 dager i uka. Det internasjonale animasjonsteam på hotellet arrangerer også temakvelder og underholdning om kveldene. Det er også en klubb for tenåringer mellom 14-17 år på hotellet.

Hotellet har to tennisbaner (der du kun betaler om kvelden), bordtennis, minigolf, sandvolleyball, treningsrom og vanngymnastikk. Det er også mulig å spille biljard, leie tennisutstyr eller bestille tid for massasje, alt mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er ca. 800 meter til Malia sentrum der du finner flere butikker, restauranter og barer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30 -10.00
 • Sen kontinental frokost kl. 10.00-11.00
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30
 • Snacks ved bassenget/strandbarene kl. 11.00-12.30 & kl. 15.30-17.30
 • Iskrem kl. 11.00-18.00
 • Kaffe og kake i hovedbaren kl. 16.30-17.30
 • Nattmat to ganger i uka
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale og noen internasjonale drinker kl. 11.00-2300.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt