Fakta – Gouves

Mat og drikke:

Middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 90 kroner. En øl mellom 35-40 kroner.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen i Heraklion til våre hotell i Gouves tar det ca. 20 minutter. I noen tilfeller vil busstransporten samkjøres med Kokkini Hani og tar da litt lengre tid. Bussturen foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender:

Det er en lang sandstrand i Gouves, delvis med stein- og klippebunn, badesko anbefales. På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Nedenfor hotellet The Island er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Det er også mindre laguner med mulighet for å leie solsenger og parasoller. Undervannstrømmer kan forekomme.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Uteliv:

Ved hovedgaten og ved stranden ligger det kafeer og tavernaer. Et større utvalg av restauranter, barer og shopping finner du i Hersonissos, som ligger ca. 5 kilometer unna.

Offentlig kommunikasjon:

Lokalbussen som går til hovedstaden Heraklion og feriebyene Hersonissos, Malia og Agios Nikolaos går ute ved hovedveien i Gouves.