1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Pilot Beach

 • • Ferieparadis på stranden
 • • Flere basseng
 • • Barn spiser for 1 krone

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse Pilot Beach på vestkysten av Kreta har mange fasiliteter, restauranter og masse sportsaktiviteter. Det yngste feriefolket spiser gratis pizza og is på hotellets "Tasty Corner".

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Dobbeltrom, beachside for 2-3 personer. Familierom for 2-5 personer. 2-roms suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 64 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet, egen strand og maten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pilot Beach i Georgiopolis består av ett nyere og ett eldre område som er forbundet med gangtunnel. Det eldste området ligger ved stranden, det nyere på andre siden av hovedveien. Flere bassenger med barneseksjon; ett av dem har et lite badeland for de yngre barna (3-10 år). Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar. For barn mellom 3 og 13 år er det snacks og småmat mellom kl. 11.00-17.00 på såkalte Tasty corners. Fire restauranter (pent antrekk). En kveld pr. uke er det gresk aften og én kveld hummermiddag (begge deler mot tillegg), og fra juni til oktober serveres det sushi i restaurant Almira (kl. 19:00-23:00). Bar. Kveldsunderholdning.

Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Innendørsbasseng (gratis). Gratis trimrom med mulighet for personlig trener (mot avgift). Nytt stort spa, Olive Spa, med behandlinger og badstue, dampbad og massasje. Frisør (mot avgift). Barneklubb (4-12 år) med engelsk-, fransk- og tysktalende personale. Lekeplass. Spillrom for voksne. Tennis og minifotball. Minimarked. Avstanden til stranden er mellom 0 og 500 meter, avhengig av hvor på området man bor. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Halvpensjon.
Helpensjon inkl. drikke mot tillegg (enten ¼ flaske vin og 1 fl. vann, eller 1 fl. mineralvann, pr. person/måltid). Når voksne bestiller helpensjon, spiser barna for 1 krone.

For barn mellom 3 og 13 år er det et "Tasty Corner" (kl. 11.00-17.00) med gratis barnemenyer (nye hver dag), snacks, pizza, fruktsalat, yoghurt, is, juice, vann og melk. 

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • WiFi i fellesområdene