Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i sovesofa. Noen rom har vegg-til-vegg-teppe. TV med musikkanaler. Lite kjøleskap (som kan fylles opp på forespørsel). Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18-21 m²
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Enkeltrom

Enkeltrom i eldre stil med TV med musikkanaler. Lite kjøleskap (som kan fylles opp på forespørsel). Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1

Familierom med 3 ord. senger

Romslige familierom med dobbeltseng og enkeltseng eller tre enkeltsenger. Ekstraseng mulig i sovesofa. Noen rom har vegg-til-vegg-teppe. TV og et lite kjøleskap (kan benyttes som minibar). Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-35 m²
Antall personer: 3-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Hermes, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn