Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 104 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

Mette,
Andebu

+
At det lå sentralt
-
Rengjøring har absolutt oppgraderingspotensiale. Det ble ikke vasket på badet mens vi var der.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


10 av 10

Eva,
Oslo

+
Beliggenheten. Nære til selve byen og stranda rett over gaten + sandstranden Ammoudi. Bassenget på taket var også veldig fint og ikke minst utsikten fra taket !!
-

Bekreftet gjest: 2019-08-04


7 av 10

Marius,
Stavanger - Norge

+
Veldig mange hyggelige ansatte
-

Bekreftet gjest: 2019-07-12


8 av 10

Mona,
Lørenskog

+
Airconditionen var inkl.
-
Oftere bytte av håndkle / sengetøy.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


5 av 10

,

+
-
Fikk hotellets dårligste rom, uten brukbar balkong/markterrasse, som jeg hadde bestilt og betalt for. Det ødela mye i begynnelsen, men fikk heldigvis nytt rom halvveis i oppholdet.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


8 av 10

,

+
Utsikten, beliggenhet
-
Bort med dusjforhenget

Bekreftet gjest: 2018-09-23


4 av 10

Rita ,
Kongsvinger

+
Kort vei til alt.
-
Bedre rengjøring og bedre håntering av maten. Ble matforgiftet

Bekreftet gjest: 2018-09-09


9 av 10

,

+
Maten og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2018-09-09


6 av 10

,

+
Flott bassengområde og flott beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-17


9 av 10

Anne,
Sveio

+
Servicen!
-
Treningsrommet, det var antagligvis eneste rommet på hotellet uten aircondition. Så der var det ca 35 grader og ingen luft. Alle apparatene var også ca 30 år gamle og vektskivene hadde ikke vekter på seg så var vanskelig å vite hvor tunge de var.

Bekreftet gjest: 2018-08-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

676 vurderinger
Utmerket
 
252
Veldig bra
 
261
Bra
 
116
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

08.08.2018

Innlegg av 762siv Stavanger, Norge

Coral hotel, Agios Nikolaus, Kreta

Vi hadde all inclusive og spiste en del måltid på hotellet. Godt utvalg til frokost, lunch og middag samt enkle retter i snack bar ved bassenget. Mye det samme til middag men salatbaren var super! Vi hadde to ungdommer med oss som ikke likte så godt de greske middagsrettene.vennlige folk og god service.Middels standard på rommene og harde senger, men ellers ok.dårlig med uteplass bortsett fra rundt bassenget.kort vei til fin strand og mange småstrender.koselig liten by😊helt ok i forhold til prisen!

 
31.07.2018

Innlegg av Beofreak Østlandet, Norge

Helt greit, men ikke mer.

Rommene var helt greie, men sengene helt forferdelig. Man kjente fjærene gnage inn i kroppen hver natt, så disse burde vært byttet for 10 år siden. Aircondition var bra på rommene, men hotellet ellers var som en badstue, alt for varmt. Sørg for å komme på minimum 5 etasje i bygning 2, ellers har du ingen utsikt. Vi betalte ekstra for dette. Terrassen var også fin, med 2 stoler og ett bord. Noe som var litt plagsomt var at det var veldig lytt mellom rommene, så man ble vekket ofte av folk som gikk sent i seng. Man hørte alt fra alle rommene ved siden av. Det er 2 bygninger, hovedbygningen ut mot gaten, og ett lenger inn. Vist man er avhengig av å bruke heis, er dette veldig tungvint. Man tar heisen fra hovedbygg til andre etasje, så gå en korridor over til det indre bygget, gå opp en trapp før man kommer til neste heis. Frokosten var helt ok med godt utvalg, men etter 14 dager og ikke noe ny variasjon blir det fort kjedelig. Frokosthallen var helt grei, men så ut som en kantine. Ryddevognen sto midt i hallen, noe som var veldig forstyrrende og noe jeg aldri har opplevd på noe annet hotell. I denne hallen spiste de som hadde middag inkludert også. Totalt ukoselig, og ville aldri ha spist middag her. Det som er litt plagsomt med dette hotellet er at de også har all inclusive gjester der. Vist man er ved bassenget, og vil bruke snackbaren, er denne fylt med gjester som har all Inclusive, å får sjeldent plass der. Det samme var i baren inni hotellet, det var ikke plass igjen til de som ikke hadde all Inclusive. Dette er ett stort minus ved hotellet. Betjeningen var ofte sure, og smilte sjelden. Men de i snackbaren var hyggelige. Eneste som var blide utenom dem var vaskedamene som også gjorde en utrolig flott jobb. Bassenget på taket var alt for lite, så etter en gang der orket vi ikke bruke det mere. Det er også kamp om solsenger med parasoll. Det var mange som la håndkleet på sengene, å selv om det var forbudt å holde av senger lenger enn 45 min var det ingen ved hotellet som passet på at dette ble overholdt. Opplevde at senger ble holdt av i opptil 3 timer, å det er ikke holdbart. Det positive er at det er ikke lov med mindre barn på hotellet, så det var ikke mye bråk ved bassenget. Det er en liten grusstrand foran hotellet, men vi valgte heller å gå til en mindre sandstrand ca. 500m. til venstre for hotellet. Vær tidlig ute da det fort blir fullt der. Flott strand med alle fasiliteter. En ting som syntes merkelig var at ingen fikk lov til å oppholde seg på terrassen etter kl. 19, noe som var merkelig, da det var ett fint sted med flott utsikt. Alle ble jaget vekk av vaktene. Av gjester på hotellet var det mest Russere, Nederlenderne og tyskere. Svært få skandinaviske gjester. Vil nok ikke velge dette hotellet igjen vist jeg skal til Agios Nikolaos. Vil nok heller velge søsterhotellet som ligger ved siden, da det virket flottere.

 
24.05.2017

Innlegg av kariw672

Herlig hotell, med store gode rom. Veldig personale.

Flott hotell med super beliggenhet. Vennlig personalet. Frokosten har et mangfoldig utvalg av ulike pålegg og frukter. Vi storkoser oss. Sentral beliggenhet med kort vei til strand og sentrum. Bassengområde har solsenger.

 
07.01.2013

Innlegg av Kim G Larvik, Norge

Fornøyd :)

Kan ikke klage særlig mye på dette hotellet. Vi betalte for frokost og fikk servert god mat hver morgen. Stort utvalg av varm og kald mat. Hygiene og renhold var bra, selv om det kunne være skiftet håndkle hver dag. Utsikten fra terrassen vår var ikke særlig mye å skryte av, vi så rett ned i bakgården til de ansatte på hotellet. Der satt de og koset seg til langt på kveld. Det gikk selvfølgelig bra, men innfridde ikke våre forventninger helt. Bassengområdet oppe på taket var ikke spesielt stort, og var så folksomt av vi heller valgte å ligge på stranda. Stranda like utenfor hotellet var av stein, så derfor dro vi heller til en større sandstrand 500 meter fra hotellet. Denne stranda var helt klart bedre! Det var lite støy på hotellet og vi sov godt hver natt. Kan godt dra hit igjen! :)

 
21.10.2010

Innlegg av Olebrumm Steinkjer, Norge

Coral for 5. gang

Når en overnatter på samme hotell 5 år på rad forteller vel det det meste. Et flott hotell i en overkommelig prisklasse, med hyggelig betjening,kort vei til stranda og en fantastisk utsikt over bukten. Anbefaler også La Casa restaurant ved Laken for et hyggelig måltid.