Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 139 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Inessa,
Hønefoss

+
Kjempe flotte rom, bra rom-innredning. Veldig flott sandstrand med mange solsenger.
-
Flere ganger ble utdelt ikke nok håndklær på rommet på ettermiddagen. servering kun fram til 22.00 dårlig utvalg av drikkevarer i baren

Bekreftet gjest: 2019-08-18


8 av 10

Mina,
Brøttum

+
-
Bassenget er for lite i forhold til antall gjester

Bekreftet gjest: 2019-08-18


8 av 10

Marianne,
Vestad

+
-
flere senger ved bassengområdet. måtte løpe til poolen kl. 0900 for å få plass. bacon til frokost. kanskje tema baserte buffeter til middag slik at det blir mer variasjon. Gratis badehåndklær hver dag. Mer opplegg for barna. Vær mer synlig for barneklubben samt de største barna.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


9 av 10

Adil ,
Oslo

+
Service, svømmebasseng, rengjøring.
-
Mer aktiviteter for barn.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


7 av 10

Svetlana,
Norge

+
Nær til stranda. Nytt.
-
Bedre service. Bedre all inkludert konseptet. Bedre underholdning.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


9 av 10

,

+
Bra service, kjempebra renhod
-
Bedre system ved bassenget. Også her dominerte basseng-mafian

Bekreftet gjest: 2019-08-18


6 av 10

,

+
Godt kjøkken og hyggelig atmosfære, blant ansatte. Lett å komme inn i rutinene. Rene rom.
-
Det var elendig internettforbindelse, skikkelig nedtur. Altfor glatte gulv rundt bassenget, også feil helling på gulvet, så mye vannsøl under solsengene. Dette kunne forårsake ulykker. Tildels dårlig renhold på toalett ved bassenget. Toalettpapist osv - pluss glatte gulv. Altfor dominert av alkoholservering fra tidlig formiddag. Muligens typisk for landet eller for østeuropeere som var de dominerte gjestene. Det skulle vært tobakksforbud! Altfor mye støy på balkonmgene pga varmepumpene som sto det. Ble lite kos for de voksne som måtte sitte der mye pga sovende barn.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


7 av 10

Andreas,
INDERØY

+
Rommene og bassenget så lenge man var tidlig nok ute å fikk tak i sol seng.
-
Få til et bedre all inklusive mat tilbud. Informere bedre vedrørende behovet for cash. Få liv i den minibanken som er rett utenfor hotellet.strand å bassenget området opplevdes som overfylt nå.. lurer litt på hva som blir gjort med dette når alle rom er ferdig bygget. Da blir både bassenget restauranten å stranden for liten

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

Thomas,
Trondheim

+
Service, beliggenhet og renhet
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

Tone,
Stavanger

+
Rommet
-
Større basseng og større spisesal. Varmere mat.Tidligere frokost og tidligere åpning av svømmebasseng.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

75 vurderinger
Utmerket
 
28
Veldig bra
 
20
Bra
 
9
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

06.09.2019

Innlegg av OleP120

Fint og rent hotell

Rommet var stort og flott bad. Mye god mat så en går ikke lei maten etter en uke. Godt renhold både på rommet og utearealet. Som nytt turistområde så bærer stedet preg av en del nybygg og noen halvferdige bygg. Strandpromenaden var relativ grei men det mangler en del belysning.

 
08.08.2019

Innlegg av Frida506

Bra om du kun ønsker sol og bad

Et nytt hotell som fortsatt er under utbygging. Det første vi måtte gjøre var å bytte rom pga ekstreme mengder mugg i taket på badet (null ventilasjon). Positivt at vi ble oppgradert, men til et bad uten sikkelig lys (!!). Rommene har også en del andre mangler og det virker som det har blitt bygd iløpet av en natt, i mørket. Ellers et pent hotell som ligner et palass på utsiden. Vi hadde kun kjøpt med frokost og dette var bare en ensidig skuffelse i alle kanter.. Man kan faktisk bli lei av pannekaker og nutella etter noen dager. Jeg synes ekstremt synd om noen vegetarianere eller med noen gluten allergi kommer hit, da vil du sulte. Rent og pent som sådan på hotellet, men ikke sett et eneste smil på noen renholdere rundt om. Stranda kryr av innpåslitne selgere og tiggere. Konklusjon : som et masete Tyrkia med kun pizza, pasta og fisk (italiensk mat). Ingen høydare, kjedelig, ensidig, veldig billig og fint vær. Stranda full i sigarettsneiper ved solsenger og sjøgress i vannet. Vil påstå masse turismen allerede har gjort sin ankomst her, ikke i den positive retningen. PS: ingen tar kort, det er flere kilometer til nærmeste atm, her er ikke 4g eller 3g (pluss svindyrt) og wifien er ustabil.

 
31.07.2019

Innlegg av kongsv Kløfta, Norge

Fint og rent hotell

En uke på dette hotellet med hele familien. Store fine rom. Utrolig rent. Rett ved stranda og stort eget basseng. Hadde allinclusive og maten var bra og helt grei øl i baren med denne pakka. Utrolig høyt støynivå i matsalen da det er mye folk der. Vinen var ett slag og ikke god. Stor forskjell på rommene da det gjelder utsikt. Var uheldig og fikk rom i 1 etg. Rom 104c. Hadde ingen utsikt, be om rom høyere opp så er nok alle rommene med grei utsikt.

 
23.07.2019

Innlegg av Vita S

Støyete turistmaskin

Dette stedet har null sjarm, det er høylytt technomusikk som ljomer over hele hotellet om kvelden, mange fulle russere på dagtid og stusselige omgivelser rundt hotellet. Mye søppel og preg av den store fattigdommen dette landet befinner seg i - i sterk kontrast til dette neonpalasset av et hotellkompleks som er plassert midt i ingenmannsland. Hotellrommene er derimot fine, vi hadde en toroms leilighet med fin utsikt mot havet. Det var imidlertid noe kloakklukt fra badet, forsøkt kamuflert med en litt ekkel luftrenser-lukt i hele leiligheten. Spiseområdet er forferdelig; stress, mas og hundrevis av grådige mennesker i kø. Og ingen andre restauranter i nærheten. Lekeplassen var ut mot en skitten bakgård, og flesteparten av lekene var ødelagte. Anbefales ikke for de som vil ha sjarm, ro og vakre omgivelser. Er du derimot kun ute etter soling, pizza og gratis alkohol, er dette stedet sikkert bra.

 
12.07.2019

Innlegg av Ernahen Ørland, Norge

Fint hotell, elendig mat

Veldig fint hotell rett på stranden😊 må som vanlig på slike kompleks være svært tidlig ute ( 06.00! ) på morgenen for å sikre solsenger ved bassenget. Rent og pent på hele området. All - inclusive anbefales IKKE! Maten er kjedelig, kald og smakløs. Dette gjelder både frokost, lunch, snacks og middag.