Reis til Emiratene i vinter

 

Reis til Emiratene i vinter – en eventyrlig opplevelse

I vinter tilbyr vi 33 hoteller i Emiratene – tilpasset alle drømmer og behov. I de luksuriøse Emiratene venter unike severdigheter, shopping i verdensklasse og vakre, kritthvite sandstrender.

Usikker på hvor du har lyst til å reise? Se alle våre vinterreiser her »
 

Vinteren 18/19: åpent kjøp til og med 19.08!

Bestill reisen din til neste vinter allerede i dag, og få åpent kjøp t.o.m. 19.08.18.
Gjelder alle pakkereiser med 1- og 2-ukers reiselengde til Kanariøyene og De forente arabiske emirater.


Disse Emiratene kan du reise til med oss:

Reis til Dubai – se utvalget vårt her

Dubai

Dubai oppfyller alle feriedrømmer. Her kan du kombinere byliv, sightseeing og shopping på Dubai Mall & i lokale souk'er med strandliv, dykking og skigåing.

Les mer om Dubai
Reis til Fujairah – se utvalget vårt her

Fujairah

I Fujairah venter avslapping på luksuriøse hoteller, som alle er i verdensklasse. Her bor du rett ved de vidstrakte strendene og kan sole deg og bade akkurat så mye du vil.

Les mer om Fujairah
Reis til Ras Al Khaimah – se utvalget vårt her

Ras Al Khaimah

Her kan du nyte en avslappende ferie fylt med masse sol og fantastiske, kritthvite sandstrender. Dette kan du kombinere med ørkensafari og andre heftige utflukter.

Les mer om Ras Al Khaimah
Reis til Ajman – se utvalget vårt her

Ajman

Ajman er det minste emiratet, men er kanskje også den med mest sjarm! Her finner du lange sandstrender, en hyggelig strandpromenade og en herlig miks av gammelt og nytt. 

Les mer om Ajman
Reiser til Sharjah

Sharjah

Den Arabiske kulturhovedstaden – her kan du utforske mer enn 20 muséer, kunstgallerier og elegante moskeer. Som i alle andre emiratene finner du også de langstrakte sandstrendene her.

Les mer om Sharjah
Reiser til Abu Dhabi

Abu Dhabi

En liten fiskeby som har blitt en verdensmetropol! Her venter imponerende bygninger, luksuriøs shopping, spennende severdigheter og en åtte kilometer lang strandpromenade.

Les mer om Abu Dhabi

Cruise fra Dubai

Nå kan du sette sammen cruiseferien din akkurat som du ønsker. Du velger cruise, flyselskap, hotell og reiselengde selv. Kombinerer du cruiset med noen dager på hotell i forkant får du ekstra mye ut av ferien din.

Apollo Mondo Family Resorts

Våre beste familiehoteller som har litt ekstra av det meste. Her finnes det barneklubb og svømmeskole samt sport- og treningsmuligheter for hele familien. Hotellet tilbyr god og næringsrik mat og barna har sin egen spesialkomponerte buffé.

Radisson Blu Resort Fujairah

Radisson Blu Resort Fujairah

Hotellet ligger vakkert til mellom Hajjafjellene og den 500 meter lange hotellstranden – en perfekt oase for familier. Her finnes alt som kjennetegner våre Family Resorts; Club Polly & Mino, svømmeskole, god og næringsrik mat, Mondo Coffee, et velutstyrt treningsrom og gratis treningstimer.

Les mer om Radisson Blu Resort Fujairah

Apollo Mondo Selected

Hoteller med høy standard og komfort som passer for par og familier. Her finnes fasiliteter som Polly & Minos lekerom, lekeplass, oppvarmede bassenger for store og små og en herlig strand eller golfbane like rundt hjørnet.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Hotellet ligger midt på stranden med en upåklagelig utsikt over Den persiske gulf. Med splitter nye fasiliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, Polly og Minos lekerom, svømmeskole, mange aktivitetstilbud for barn og gratis trening venter en komplett ferie for par og familier.

Les mer om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa