Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

  • • Ny og moderne bydel
  • • Mellom Dubai Downtown og Dubai Marina
  • • Shopping på Mall of Emirates

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellom Dubai Marina og Dubai Downtown. Med den sentrale beliggenheten og god offentlig kommunikasjon, er hotellene i Al Barsha og Barsha Heights et utmerket utgangspunkt for deg som vil se deg litt omkring i Dubai og oppleve så mye som mulig i ferien. Dette er et område som fremdeles er i vekst og her er det en blanding av bosteder, hotell, kaféer og restauranter.

Emirates logoFly hit med Emirates – god mat og drikke samt 30 kg bagasje inkludert.Fakta om Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Transport t/r hotell

Fra Dubai Airport til hotellet i Dubai Al Barsha & Barsha Heights tar det cirka 30-60 minutter. Transporttidene kan variere mye avhengig av trafikksituasjonen og det kan bli ventetid på 30-60 minutter før bussen kommer. I nyttårshelgen (31.12-1.1) kan transporten ta opp til 1,5 timer ekstra på grunn av arrangementer. Transporten foregår vanligvis uten Apollos personale.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
mai 35°c
jun 37°c
jul 39°c
aug 39°c
sep 37°c
okt 34°c
nov 29°c
des 25°c
8,0 av 10 Dubai Al Barsha & Barsha Heights
Våre gjesters vurdering, Basert på 11 vurderinger

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle feriesteder Dubai

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai er en litt eldre og roligere bydel, med flere historiske bygninger og muséer. Det er ikke langt til spisesteder og shopping i Deira, enten du vil handle i moderne forretninger eller i en av de mange spennende soukene.

Dubai Parks and Resorts

Reis til Dubai Parks and Resorts, et fantastisk reisemål for hele familien som vil oppleve spenning og eventyr i Dubai. Her venter flere temaparker, restauranter og shoppingmuligheter - det meste som trengs for en fartsfylt og minneverdig ferie!

Dubai Palm Jumeirah

Palm Jumeirah – den kunstige øya som er formet som en palme – levner ingen uberørt. Her ute ligger mange flotte hoteller, med Atlantis The Palm og The Royal som hovedattraksjon. Vil du ha en uforglemmelig opplevelse, så må du ta en tur ut på Palm Jumeirah.

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach og Dubai Marina er feriebyen for sol og bad i Dubai. Hele området er lekkert, med alt fra en herlig strand og fine hoteller til elegante restauranter og utmerket shopping langs strandpromenaden The Walk.

Dubai Jebel Ali

I bydelen Jebel Ali ligger alt til rette for rolige feriedager med fokus på avkobling og strandliv. På den fine Jebel Ali-stranda venter vannsport og annen feriemoro.