Vinterferie med barn

Når vinterferien slår til i februar og Norge er på sitt kaldeste, så ringer heldigvis skolen ut for en herlig vinterferie.

Hva er vel bedre enn å samle hele familien til en reise i februar og til et sted hvor solen virkelig varmer? Å bare nyte koselige måltider sammen, ta et dypp i havet og ha det moro rundt bassenget. Du vet, den følelsen av å sitte ute på kveldene i behagelige temperaturer er jo ikke å forakte?

Om du tenker at dere skal finne en billig vinterferie i år, så er vårt tips til vinterferien at du bestiller så tidlig som mulig. Det er da tilbudet er størst og prisen er best.

Se alle reiser i vinterferien »

Når er vinterferien 2024?

Årets vinterferie er i uke 8, uke 9 og uke 10:

Uke 8, 20-24. februar: Oslo, Agder, Møre og Romsdal, Vestfold og Telemark, Trøndelag, Vestland: (ikke Ullensvang/Odda og tidligere Hordaland), Viken: (ikke tidligere Buskerud)

Uke 9, 27. februar - 3. mars: Innlandet, Rogaland, Nordland, Vestland: Ullensvang/Odda og tidligere Hordaland, Viken: tidligere Buskerud

Uke 10, 6-10. mars: Troms og Finnmark


Familiens favoritter – hotell i vinterferien

Her ser du de mest populære familiehotellene i vinterferien

Tips og inspirasjon

Finn din neste vinterfavoritt.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Varmeguide

I varmeguiden finner du det perfekte reisemålet etter hvor i verden det er varmt per måned. Få inspirasjon til når og hvor hvor du bør reise!

Se varmeguiden her

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise