Khao Lak

  • • Nyt 14 dager i Smilets land

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Khao Lak er en fantastisk nasjonalpark som ligger på fastlandet, nord for Phuket og bare en drøy times reise fra flyplassen. Du tilbringer herlige og avslappende dager ved stranden og spiser godt på de lokale restaurantene. Hvis du vil aktivisere deg, begir du deg ut i jungelen eller på en dykke- eller snorkletur som vil gi deg minner for livet!

Thai Airways logo Fly hit med Thai Airways førsteklasses service og komfort.

Populære hoteller – Khao Lak

Bassenget

X10 Khao Lak Resort

Fra 11 098 NOK

Priseksempler gjelder 14 dagers reiser inkludert fly t/r og hotell.

Fakta om Khao Lak

Mat og drikke

Toretters middag på lokal restaurant inkl. drikke ca. 40 kroner pr. person; det dobbelte på internasjonale restauranter. Øl er rimelig; vin forholdsvis dyrt.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen på Phuket til Khao Lak ca. 1 t og 15 min med buss. Fra Krabi til Khao Lak ca. 3 t med buss. Transporten foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Lange og herlige sandstrender. Her er det god plass til alle! Stor forskjell mellom flo og fjære, undervannsstrømmer forekommer. I september-oktober kan det blåse mye, noe som kan gjøre dykking og bading umulig. Brennmaneter forekommer. Khao Lak er en nasjonalpark og det er ikke vanlig med solstoler på stranden.

For å bevare Thailands natur og strender har myndighetene forbudt all kommersiell virksomhet på strendene, som f.eks. strandbarer og utleie av solstoler og parasoller. Flere av filmene og bildene våre fra reisemålene er tatt for en stund siden og viser hvordan det så ut før loven trådte i kraft, men strendene er like vakre som før – med herlig sand og vidunderlig badevann.

Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 30°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c
Les mer om vær og klima