Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Vil du bo i rolige omgivelser nært havet er Wora Bura Hua Hin Resort & Spa et godt valg! Her er det enkelt å koble av i det pene bassengområdet med utsikt over Siambukten, ta en tur i den vakre hagen og nyt god mat i hotellets restauranter. For ekstra avkobling skal du besøke hotellets spa der det e et godt utvalg av massasjer og andre behandlinger.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom Plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ute området .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa består av flere lave bygninger i thailandsk kolonistil som ligger i en stor parklignende hage med eksotiske planter. Ved bassengområdet nede ved stranden kan du koble av til utsikten og bølgenes brus. Separat barnebasseng. Både ved bassenget og på standen er det gratis solsenger og parasoller. Det er også en poolbar der du kan bestille drikke og enklere retter.

På hotellet er det to restauranter. Chulamongkut, serverer en frokostbuffé som du kan velge å spise inne eller ute i hagen. Restaurant Rak Talay ligger nede ved stranden og har panoramautsikt over havet. Her kan du bestille gode fiske- og skalldyrsretter fra grillen.

Hotellets store spa, the Wora Spa, er åpent mellom kl. 10.00 og 20.00 hver dag og har ulike typer massasje, badstue og andre behandlinger mot avgift. Vil du trene har hotellet et gratis treningsrom med både maskiner og frivekter. For barna er det barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis parkering. Vaskeriservice mot avgift. Vil du oppleve omgivelsene er det en hel del å gjøre. Hotellet har f. eks. gratis buss til og fra Hua Hins sentrum, som ligger ca. 4 kilometer fra hotellet, hver dag. Kun 1 kilometer fra hotellet ligger mat- og nattmarkedet Tamarind Market og nattmarkedet Cicada Market. For et bredere utvalg av butikker ligger galleriet Bluport Mall ca. 3 kilometer fra hotellet. Ca. 5 kilometer fra hotellet ligger Vana Nava Waterpark.

Måltider

Frokostbuffé, julemiddag og nyttårsmiddag. Halvpensjon mot tillegg.