Fakta – Hua Hin

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen i Bangkok til hotellene våre i Hua Hin tar det ca. 3 timer. Transporten foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender:

En lang sandstrand strekker seg sørover fra Hua Hin. Stranden er langgrunn, men undervannsstrømmer og høye bølger forekommer. Stor forskjell mellom flo og fjære.

Uteliv:

Både thailandske og internasjonale restauranter. Flere barer og diskotek.

Offentlig kommunikasjon:

"Song Tao" er det vanligste transportmidlet i Hua Hin. Hotellene som ligger i utkant av hua Hin har som regel egne hotellbusser som kjører til sentrum flere ganger daglig. Man kan også benytte seg av sykkeltaxi (tuk-tuk).

Aktiviteter:

Her ligger flere av Thailands beste golfbaner, bl.a. Black Mountain, Banyan og Sea Pines. Snorkling i nærheten av øya Koh Thalu, ca. 2,5 t sørover. Du kan også ri på stranden.

Nyttig informasjon:

Det er ikke tillatt å innføre e-sigaretter til Thailand. Det er ikke tillatt å røyke på restauranter, barer og diskoteker.

Ved innsjekking tar hotellene som oftest et depositum. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men ligger vanligvis på ca. på 1 000 baht pr. rom pr. natt (ca. 200 kroner), og det blir tilbakebetalt ved utsjekking. Beløpet kan betales kontant eller med kredittkort. Brukes kredittkort kan det ta opptil 14 dager før pengene er tilbake på konto, avhengig av om beløpet trekkes eller bare reserveres på kortet.