Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

  • • Romantisk i strandkanten
  • • Rom med utgang til bassenget
  • • Velrenommert restaurant

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av smakfullt design og personlig service der det ligger rett ved den lange sandstranden. Fra flere av rommene kan man gå rett ut i det lekre bassenget eller du kan bo i suite med egen takterrasse. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens solen går ned i havet.


Rom/leiligheter

Større dobbeltrom for 1-2 personer. Clubrom for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten ved dette hotellet er en flott opplevelse, i soloppgang med en utrolig beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nyrenoverte Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er et stilrent boutiquehotell med flott beliggenhet rett ved stranda. Hotellets hjerte er det store bassengområdet, også kalt kanalen, som snor seg mellom hotellbygningene. Bor du i et større dobbeltrom har du utgang til dette bassenget fra uteplassen. Bor du i suite eller clubrom er det trapp ned til bassenget. Ved bassenget er det solsenger, parasoller og badehåndklær.

I den velrenommerte hotellrestauranten, Al Fresco Gourmet, serveres først og fremst retter fra det tradisjonelle thailandske kjøkkenet med en moderne touch. I poolbaren Breeze Bar til byr drikke og utsikt over bassenget ved bassenget. På andre siden ligger Sand Lounge hvor du kan sitte med føttene i sanden og nyte en drink. På stranda ligger Beachfront Bar som serverer gode drinker og vin med herlig havutsikt.

Ved lobbyen ligger Gaia Spa med en tilhørende åpen hage og har et stort utvalg av behandlinger mot avgift. Her er det også et lite treningsrom med et fåtall maskiner. Det er også mulighet for å trene thaiboksing, yoga og vannaerobics. Personlig trener kan bestilles mot avgift. Har du lyst til å spille golf ligger det flere bra golfbaner i nærheten. Hotellet arrangerer også matlagingskurs mot avgift. Har du lyst til å se deg om i området er det sykkelutleie på hotellet. Det er gratisbuss inn til Hua Hins sentrum flere ganger om dagen. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. Parkering.

Måltider

Frokost og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

  • Det er stor forskjell på flo og fjære og stranden forsvinner nesten ved flo sjø.
  • Avstanden til stranden er fra 0-100 meter, avhengig av hvor på området man bor.
  • Ved innsjekk betales et depositum (kontanter eller kort) som refunderes ved utsjekk.
  • Hotellet har miljøsertifiseringen ISO -14001 og jobber kontinuerlig med bærekraft og minimering av hotelldriftens miljøpåvirkning.