Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

  • • Romantisk i strandkanten
  • • Rom med utgang til bassenget
  • • Velrenommert restaurant

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Let's Sea Hua Hin er en vellykket kombinasjon av smakfullt design og personlig service ved den lange sandstranden. Fra flere av rommene kan man gå rett ut i det lekre bassenget eller du kan bo i suite med egen takterrasse. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens solen går ned i havet.


Rom/leiligheter

Større dobbeltrom for 1-2 personer. Clubrom for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Frokosten ved dette hotellet er en flott opplevelse, i soloppgang med en utrolig beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Let's Sea Hua Hin er et stilrent boutiquehotell med et stort bassengområde som snor seg mellom bygningene. Parasoller, solsenger og badehåndklær. Poolbaren Breeze Bar til byr drikke og utsikt over bassenget ved bassenget ligger Sand Lounge hvor du kan sitte med føttene i sanden og nyte en drink.

I den velrenommerte hotellrestauranten, Al Fresco Gourmet, serveres det først og fremst thailandsk mat, men enkelte vestlige retter finnes også på menyen. Hotellets gjester får 10% rabatt i restauranten.

Hotellets spa Gaia har et stort utvalg av behandlinger mot avgift. Lite trimrom med et fåtall maskiner. Mulighet for å trene Thaiboksing, yoga og vannaerobics. Personlig trener kan bestilles mot avgift.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Sykkelutleie. Matlagingskurs mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss til Hua Hin flere ganger daglig. Avstanden til stranden er fra 0-100 meter, avhengig av hvor på området man bor. Hotellet har miljøsertifiseringen ISO -14001. Innendørsparkering.

Måltider

Frokost og nyttårsmiddag.

Verdt å vite

Det er stor forskjell på flo og fjære og stranden forsvinner nesten ved flo sjø. Ved innsjekk betales et depositum (kontanter eller kort) som refunderes ved utsjekk.