Kombinera\ jobb med late dager ved bassengkanten

Workation på Madeira

Jobb hjemmefra på Madeira

Er det noe vi har lært den senere tiden er det at det for mange fungerer skikkelig bra å jobbe utenfor den faste arbeidsplassen. Så hvorfor ikke kombinere effektive arbeidsdager på ett av våre hotell på Madeira – med eventyrlige opplevelser, herlig bassengtid og trening rett utenfor døra? 

På Madeira kan du starte arbeidsdagen med en vandring i naturskjønne omgivelser, spise en god frokostbuffé som gir deg energi hele arbeidsdagen og rette etter at arbeidsdagen er over kan du ta et bad i bassenget eller ta deg ut og oppdag øya. Her tipser vi om hotell som funker bra for workation, og after work-aktiviteter du må få med deg! Bli med og se hvilket kontor, eller nei vi mener, hotell, som passer for deg!

4 fordeler med å jobbe "hjemmefra" på Madeira

  1. Fleksibilitet - å jobbe på avstand gir deg muligheten til å jobben når det passer deg best og anpasse din arbeidsdag etter dine personlige behov og ønsker.
  2. Bedre balanse mellom arbeid og fritid – ved å jobbe på avstand kan du unngå stresset og den tidskrevende pendlingen til og fra arbeidsplassen. Det kan ge deg mer tid og energi til å gjøre de tingene som du liker å gjøre på fritiden.
  3. Økt produktivitet - mange som jobber på avstand opplever en økt produktivitet siden de kan jobbe i omgivelser der de er komfortable og avslappet.
  4. Mulighet til å utforske nye steder - å jobbe på avstand fra Madeira gir deg mulighet til å reise rundt og oppdage alt som øya tilbyr. Ettersom du kan jobbe hvor som helst så lenge det er internett, kan du kombinere jobben med fornøyelser og oppleve alt det Madeira har å by på.

 


Oppdag Madeiras beste workation-hotell
Finn det hotellet som passer din arbeidsdag best

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Hotell av høyn klasse med perfekt beliggenhet og en rekke sportsaktiviteter. Perfekt valg for deg som vil kombinere jobb utenlands med trening

Sentido Galosol

Sentido Galomar, som kun er for gjester over 18 år, har et velutstyrt sportssenter og herlige havbasseng.

After work på Madeira
Hva vil du gjøre når arbeidsdagen er over?

Fotturer i makeløs natur

En reise til Madeira er ikke komplett uten en fottur der du får oppleve øyas makeløst vakre natur og turstier. 

Les mer

Sykling i variert landskap

Madeira er en drøm for den som liker å stisykling i variert terreng. Oppdag nye stier hver dag med tekniske trails og utfordringer for alle nivåer.

Les mer

Hopp i havet

På Madeira er det flere fine badeanlegg med klipper og trapper ned til vannet, men du kan også bade fra rullesteinstrender, sandstrender med sort lavasand eller gyllengule, kunstige sandstrender.

Les mer

Oppdag Madeira

Opplev Madeiras vakre dramatiske natur med bratte klipper, fargerike blomster og vakker utsikt over Atlanterhavet.

Les mer

Finn ditt workation hotell