Madeira – reisetips

Majestetisk natur, behagelig klima, lokale fristelser og vakre severdigheter. Vi vet hvordan du tar deg til øyas lengste strand med svart lavasand og hvilken buss du skal hoppe på for å komme deg til den Botaniske hagen. Se alle våre reisetips til severdigheter, aktiviteter og mye mer på magiske Madeira!

Bestill reise til Madeira >>

Se flere reisetips

Sportslige eventyr på Madeira

Fotturer i verdensklasse, spektakulær endurosykling og canyoning i en magisk natur. Bli kjent med alle de sportslige eventyrene på Madeira!

Les om aktiviteter på Madeira

Hvorfor reise til Madeira?

Fortsatt usikker på om vinterens eller vårens reise skal gå til Madeira? Her svarer vi på de mest vanlige spørsmålene som tydeliggjør hvorfor du skal reise til akkurat Madeira!

Hvorfor reise til Madeira?

Madeiras beste strender

På Madeira finnes det flere fine badeanlegg med trapper ned til vannet, men du kan også bade ved rullesteinstrender, lavastrender eller gyllengule, oppbygde sandstrender.

Les om Madeiras beste strender

Porto Santo – er ikke så langt unna...

Få med deg et dagsbesøk til den lille naboøya Porto Santo, som ligger ca 5 mil nordøst for Madeira. Øya frister mange med sin fine sandstrand og herlige avslappenhet. Ta deg enkelt hit fra Funchal med enten ferge eller fly.

Les mer om Porto Santo

Kulinariske opplevelser på Madeira

Portugiserne er kjent for å lage god mat på enkle råvarer, og fisk og skaldyr er en spesialitet! Her tipser den danske mesterkokken Thomas Rode om øyas kulinariske opplevelser.

Les om kulinariske opplevelser på Madeira

Severdigheter på Madeira

Madeira har mye som skal oppdages, og fellesnevneren for øyas severdigheter er koblingen til den vakre og dramatiske naturen med bratte klipper, de flotteste blomster og uslåelige utsikter over Atlanterhavet..

Les om Madeiras severdigheter

Karneval på Madeira

23. februar til 6. mars er det tid for Madeiras største folkefest – karneval! Og det er på få plasser i verden dette feires like stort som på akkurat Madeira.

Les om karnevalet på Madeira

God mat på Madeira

Velg mat blant havets delikatesser og gode lokale spesialiteter. Her får du tips om Madeiras selvsagte favoritter og populære restauranter.

Les våre mattips på Madeira

Magiske Madeira

Unn deg selv en annerledes reise i år. Oppdag Madeira, øya som ofte blir glemt selv om det ikke er noen god grunn til det. Her fins frodige daler, bratte fjell, og fantastiske vandringer.

Bli inspirert av Madeira

Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her