En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

2072 vurderinger
Utmerket
 
1144
Veldig bra
 
769
Bra
 
134
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

19.07.2016

av VegP Oslo, Oslo, Norway

Super beliggenhet

Bodde to netter på hotellet i Lisboa. Det var lett og finne frem dit og betjeningen var svært hyggelig. Rene og pene rom og fin takterrasse hvor man kunne sole seg (ikke baseng). Kan trygt anbefales til andre som besøker Lisboa.

 
17.07.2016

av Oslo_NorwayBRiise Oslo, Norge

Flott historisk hotell

Bor her for andre gang. Rom 502. Denne gangen. Takterrassen er intim og sol om kvelden. Det er en dusj der for å kjøle seg ned, det var 36 grader nå. Superhyggelig betjening . Det er fri kaffe og te pluss 2 sorter vann 24 timer i døgnet. Bra bar og bibliotek.

 
19.07.2015

av Gro S

Veldig bra hotel, kan anbefales

Her får du mye for pengene. Fine rom, gode senger, rent. En del støy fra gaten så ha på aircondition i stedet for åpent vindu. Vi fikk bytte fra 1 til 6 etg etter første natten, og det fungerte fint. Aircondition er bra og ganske lysløypa, Internett veldig bra. Frokosten innholdsrik og god, delikat anrettet. Service upåklagelig.

 
28.06.2015

av Stavanger246 Stavanger, Norge

Et hyggelig hotell i gammel stil.

Hotellet ligger sentralt til, i gangavstand til sentrum . Rommet var i god størrelse, med gode senger. Et stort pluss med takterrassen med et par solstoler og sofagrupper. Fellesarealene er hyggelig innredet, intime og koselige. Om kveldene tilbys et glass portvin. Frokosten var fantastisk, med stort utvalg.

 
17.04.2015

av Oslo_NorwayBRiise Oslo, Norge

Dette er et koselig sted

Sentral beliggenhet rustikt noe slitt men har stor sjarm hyggelige ansatte og sentrum nært gangavstand til det meste takterasse gode senger hva det er ordentlig gammel stil perfekt det som trekker ned Hotel tøflene var en parodi. frokosten var stor variabel og med både champagne og sjokolade fondue