Vila Galé Estoril

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Vila Galé Estoril ligger perfekt til i Estoril der du kan bade fra flere små badeviker. Gangavstand til Cascais med blant annet kunstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum og fortet Santa Maria med det fine fyrtårnet.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vila Galé Estoril er et hyggelig voksenhotell som ligger nært den fine stranda Tamariz, kasinoet og konferansesenteret i Estroril. Fra hotellet og til sentrum av Cascais er det cirka 2,7 kilometer, og da passerer du flere fine badeviker, blant annet Praia da Rata og Praia da Ribeira de Cascais. Gå på kunstmuseum, oppdag historiske steder, lei en bil og oppdag Portugals dramatiske kyst.

Fra hotellets terrasse med utendørsbasseng har du fin utsikt mot stranda. Solsenger med beskyttelse fra sola.

Hotellet har to restauranter, bufférestauranten Divino der du kan innta frokost- og middagsbuffé hvis du legger til halvpensjon, restauranten serverer også lunsjbuffé. Hotellet har også en à la carte-restaurant, Massa Fina, som serverer lunsj og middag. Bar og poolbar (åpen juni-september). I hotellets Health Club kan du trene i treningsrommet og slapp av i jacuzzien eller i dampbadstua.

Bytrafikk. Parkering mot avgift. Til sentrum av Cascais er det 2,7 kilometer. Til Lisboa er det 25 kilometer og til Lisboas flyplass 30 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene


 

Alle hotell – Estoril & Cascais

Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascai er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Portugals kyst, spille golf eller gå på oppdagelsesferd i Lisboa. Hotellet har et basseng og et separat basseng for de minste. Herfra er det kort vei til Cascais mange historiske severdigheter.