Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascai er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Portugals kyst, spille golf eller gå på oppdagelsesferd i Lisboa. Hotellet har et basseng og et separat basseng for de minste. Herfra er det kort vei til Cascais mange historiske severdigheter.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,6 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vila Galé Cascai ligger nært havna i Cascais og herfra er det gangavstand til blant annet kunstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum og fortet Santa Maria med det fine fyrtårnet. Slapp av i hotellets basseng og oppdag Portugals fantastiske kyststrekning.

Stor gressplen med et stort basseng der det er en dypere del og en litt grunnere del med jacuzzi. Separat barnebasseng med vannsklier samt en lekepark. Solsenger og parasoller.

I hotellets restaurant diskes det opp med frokostbuffé, lunsjbuffé eller lunsj à la carte og middag. Bar og poolbar (åpen cirka april til oktober).

Massasje og badstue (aldersgrense 16 år).

Wifi inkludert på hele hotellet. Gjennomfartstrafikk. Cirka 1 kilometer til sentrum av Cascai og cirka 1,6 kilometer til stranda Praia da Riberia de Cascais. 33 kilometer til Lisboa og 38 kilometer til Lisboas flyplass.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).


 

Alle hotell – Estoril & Cascais

Vila Galé Estoril

Aldersgrense på hotellet: 16 år Vila Galé Estoril ligger perfekt til i Estoril der du kan bade fra flere små badeviker. Gangavstand til Cascais med blant annet kunstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum og fortet Santa Maria med det fine fyrtårnet.