En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1509 vurderinger
Utmerket
 
378
Veldig bra
 
709
Bra
 
275
Mindre bra
 
105
Dårlig
 
42

Fem siste vurderinger

23.08.2019

av kinnevs Norge

“A room with a view”

Fantastisk beliggenhet og utsikt, vennlig personale, god frokostbuffet, myk seng ble ordnet raskt. 90 talls interiør som er modent for utskifting Har 2 uker til her før avreise. Svært fornøyd så langt. Alle bilder et tatt fra terrassen.

 
05.07.2017

av Kvitland

Ferie

Skulle gjerne gitt dette hotellet topp anmeldelse for det var fint, nydelig beliggenhet og flott basseng-område , men en del småting gjør at de raser ned med stjerner. Oppdaget at senga var veldig hard første kvelden, men vi kom sent så vi bare la oss. Våknet etter tre timer å trodde jeg lå på golvet. Ba om en overmadrass neste morgenen men ikke noe skjedde. Våknet mange ganger vær natt med at kroppen verket. Det værste var vel likevel at tredje natta våkna vi av senga full av maur. Ikke mye soving resten av den natta. Var i resepsjonen igjen og de lovde å ordne opp. Kom tilbake på hotellet etter rengjøring med like mye maur i senga. Jeg raste ned i resepsjonen igjen med video klar med masse maur i senga. Mannen i resepsjonen ville helst ikke se den, men lovde rask reaksjon. Etter 10 minutter kom en hyggelig dame bevæpnet med støvsuger og en stor flaske gift. Problem løst, men vi sjekket senga flere ganger hver natt etter maur. Vi måtte selv hente/ stjele dopapir av vogna til rengjører i fire dager, helt til vi klagde i resepsjonen. Da ordna det seg også. Golvet var vasket men ellers ikke noe. Vi kunne skrive beskjeder til hverandre i støvet på nattbordet. Med litt grunnopplæring av renhold av beskrevet type pluss at de ikke tømmer bøtten med skittent vann ut fra verandaen i 6. etasje slik at det driver inn på underliggende etasjer ville plassen fått topp karakter. Beliggenhet, utsikt, frokost og betjening forøvrig var super.

 
28.03.2016

av runesse Oslo, Norge

Bra rom og wi-fi, gangavstand til sentrum

Store rom med god sjøutsikt og bra frokost. Generelt bra servisc, bortset fra i hotell baren. Når barteder påståe han er ekspert på rom siden har vært på Cuba på samme bar som Henningvei....og vet bedre en andre som har vært på samme sted og reist rundt på Cuba med leiebil i 3 uker? Yepp han var fornærmet og tok klagen lang opp i nasa. Resten av servicen og frokosten ved hotellet vart bra!

 
28.03.2016

av AnnetteB638 Oslo, Norge

Nydelige rom, fin utsikt

Hotellet liger bare 15 minutters gåtur fra sentrum av Cascais, og har en nydelig sjøutsikt. Betjeningen er veldig hyggelige og serviceminded. Ble tatt godt imot av to hygelige unge menn i resepsjonen. Rommet vårt (432) var stort og med fantastiske gode senger. Fint bad, eneste som trakk ned var at du måtte klatre over en høy badekarkant for å få dusje (ikke for de med vonde ryger). Frokosten var kjempegod, med nydelig kaffe og ett stort utvalg av brød, pålegg, juice og frokostblandinger. Betjeningen holdt det ryddig og fint hele tiden.WiFi fungerte utmerket på rommet. Kommer vi tilbake til Cascais, skal vi definitivt bo her! Anbefales!

 
22.04.2015

av Randi B Horten, Norge

Hanegal fra parken!

Vi bodde i annen etasje. Rommet ble rengjort hver dag. Balkongen var mot øst, hagen og bassenget. Vi kunne se små og store skip som passerte. Nydelig park ved siden av hotellet. Vi besøkte også små og store museer i nærheten. Vi fikk supper og nydelige salater hver dag. Vi var der 29 dager og ble godt kjent med den hyggelige betjeningen.