På reisemålet

Hotell

Enten du velger våre pakker med rutefly og hotell (fleksibel reiselengde), eller bare bestiller hotell, får du som regel muligheten til å velge mellom flere romtyper til ulike priser.

Vi samarbeider med eksterne samarbeidspartnere i forbindelse med bestilling av hotell med fleksibel reiselengde. I disse tilfellene overfører vi kundens navn og de personopplysninger som er nødvendig for at samarbeidspartneren skal kunne gjennomføre hotellbestillingen.

Klassifiseringen av hotellene er hotellets offisielle klassifisering og Apollo har ingen innflytelse på denne. Imidlertid har vi valgt å ikke tilby hoteller som er klassifisert med 1 eller 2 stjerner, og vi gjør i tillegg sjekk av hotellene mot tilbakemeldinger med jevne mellomrom. Vær imidlertid oppmerksom på at vi bruker eksterne samarbeidspartnere for hotellbestillinger og at vi derfor ikke selv har inspisert hotellene.

Ved innsjekking på hotellet blir man ofte bedt om å fremvise bankkort/kredittkort, slik at hotell kan reservere et beløp for ev. utgifter som påløper under oppholdet. Har man ikke bankkort/kredittkort må man regne med å deponere et beløp i kontanter. Vær oppmerksom på at beløpet kan være reservert i opptil to uker etter hjemkomst. 

De fleste hotellene som tilbyr nettilgang har wifi, noen få har internettilgang via kabel. Uavhengig av dette vil kvaliteten kunne variere på hotellet og hvor mange som surfer samtidig. Apollo er ikke ansvarlig dersom internettilgangen ikke er optimal. Mange hoteller har bare nettilgang i deler av hotellet. Man må selv ha med laptop/iPhone/iPad e.l. for å kunne bruke wifi.

Luftkondisjonering finnes på de fleste hotellene. Mange steder er den sentralstyrt og benyttes av miljøhensyn kun ved behov, vanligvis i høysesongen og ev. kun til visse tider av døgnet. For å spare energi benytter noen romnøkkelen som kontakt for hovedbryteren. Luftkondisjoneringen fungerer da bare når man oppholder seg på rommet. Enkelte leiligheter har luftkondisjonering enten bare i soverommet eller bare i oppholdsrommet. På noen hoteller må man betale for luftkondisjonering (se hotellbeskrivelsen); beløpet betales direkte til hotellet. Vær oppmerksom på at aggregatene ofte er av enklere kvalitet og effekten kan oppfattes som mer svalende enn kjølende. 

Transport tur/retur hotellet

Transport er ikke inkludert i våre priser.
 

Service på reisemålet

Når du reiser med våre rutefly med fleksibel reiselengde reiser du på egen hånd. Reiser du til et reisemål der Apollo har egne charterreiser, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på vårt servicekontor.


Lokale skatter og avgifter

På noen reisemål kan det tilkomme lokale skatter som for eksempel utreiseskatt og turistskatt. Slike skatter betales kontant ved innsjekking på flyplassen og/eller til hotellet. En del hoteller har også obligatoriske avgifter som betales direkte til hotellet. Informasjon om dette finnes i beskrivelsen av hotellet. Vi tar forbehold om endringer av disse. Ta ev. kontakt med oss for eksakte beløp.