Før reisen

Bestilling og betaling

Bestilling av våre pakker med rutefly og hotell (fleksibel reiselengde), kun ruteflybilletter og kun hotell gjøres på apollo.no. Reisen må betales samtidig med bestilling med VISA eller MasterCard. Har du problemer med gjennomføringen av bestillingen kan du kontakte oss på telefon 21 01 75 40 , på e-post: [email protected] eller på chat.

Forbehold om endringer

Det tas forbehold om at våre priser eller andre opplysninger på apollo.no kan inneholde feil av ulike tekniske årsaker. Eventuelle feil vil bli varslet snarest mulig og senest i løpet av nærmeste virkedag, og en eventuelt feil pris vil bli oppjustert.

Kontaktinformasjon

Den som bestiller reisen står som hovedbestiller. Eventuelle endringer og avbestilling må alltid gjøres av hovedbestiller (skriftlig eller muntlig). Det er viktig at det registreres et mobilnummer i bestillingen. Eventuelle endringer underveis blir sendt på SMS, alternativt ringt til, dette mobilnummeret, og det er derfor viktig at du har med denne mobiltelefonen på reisen. 


Reisedokument

Så snart du har betalt din reise vil du motta en bekreftelse på e-post. Det er derfor viktig at du oppgir korrekt e-post adresse i bestillingen. Til samme e-post adresse sendes også den elektroniske billetten (e-ticket) og hotellkupong. Vi sender ikke reisedokumenter pr. post.

Viktig
Alle reisedokumenter verdipapirer med spesifikke bestillingsnummer og passord, og må behandles deretter. Misbruk som følge av at man har delt informasjonen med andre er den reisendes ansvar, og eventuelle økonomiske konsekvenser må bæres av den reisende selv.

Reise- og avbestillingsforsikring

Vi anbefaler at du har en fullgod reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Har du ikke egne forsikringer kan du kjøpe dette som tilvalg i forbindelse med din bestilling via vår samarbeidspartner Gouda.


Pass og visum

Bestiller du en reise med fleksibel reiselengde gjelder samme informasjon om pass og visum som for charterreiser. Mer informasjon om pass og visum finner du her.

Dersom du er under 18 år

Du må ha fylt 18 år for å bestille en fleksibel reise hos Apollo.

Vær oppmerksom på at du i visse land ikke får bestilt hotell dersom du er under 21 år (for eksempel i Dubai og i visse stater i USA, der myndighetsalderen er 21 år). Dette gjelder også cruise, der du må være 21 år for å bestille.

Kontroller hotellets regler før du bestiller en reise.