Constantinou Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 2-3 personer. Familiesuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite med eget basseng for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin beliggenhet og mye stoler ved stranden
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Constantinou Bros Athena Beach er der flere herlige basseng, hvorav ett bare for voksne og to separate barnebasseng med vannleker og splashområder. Alle over 120 cm kan dessuten boltre seg i de to vannskliene som finnes på hotellet. Jacuzzidel i bassengene. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær kan lånes. Stranda nedenfor hotellet er en sandstrand med innslag av steiner og klipper.

Restaurant Atrium disker opp med buffé til frokost, lunsj og middag. Restaurant Zephyr er kun for voksne og serverer en frokostbuffé og middag à la carte. Både Adonis Mediterranen og den italienske restauranten Leda serverer lette, elegante lunsjer, snacks, søtsaker og iskrem om ettermiddagen samt utvalgte smaker fra Middelhavslandene fra en à la carte-meny til middag. På stranda ligger Helios Beachbar som serverer lettere lunsjretter og snacks om ettermiddagen. Når tørsten melder seg kan du bestille noe frisk å drikke i Nectar, hotellets cocktailbar, i Helios Beach bar eller i poolbaren. Det er også en poolbar bare for voksne. Bordbestilling kreves i à la carte-restaurantene. I à la carte-restaurantene gleder pent antrekk om kvelden, langbukser for menn, tette sko og t-skjorte med ermer. I bufférestauranten er shorts til kneet greit.

Hotellet har et herlig spa med badstue og dampbadstue og behandlinger mot avgift. Det er også et innendørsbasseng samt et treningsrom med kondisjonsmaskiner og frie vekter som kan benyttes uten ekstra kostnad. Bordtennis, boccia og shuffleboard er inkludert. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Atrium kl. 7.30-10.30.
 • Frokostbuffé, kun for voksne, i restaurant Zephyr kl. 8.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Atrium kl. 12.30-14.30.
 • Lettere lunsj i bufférestauranten Ledra eller à la carte-restauranten Adonis (à la carte) kl. 12.00-16.00.
 • Snacks i Helios Beach Bar kl. 12.00-17.00.
 • Ettermiddagskaffe og iskrem i restaurant Ledra kl. 12.30-16.00.
 • Ettermiddagskaffe og iskrem i restaurant Adonis, med værforbehold kl. 12.00-16.00.
 • Snacks i Helios Beach Bar kl. 12.00-17.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Atrium kl. 18.30-22.00.
 • En à la carte-middag to ganger per uke i restaurantene Zephyr eller Ledra kl. 19.00-23.00. Siste bestilling kl. 21.30.
 • Ubegrenset med lokale samt noen internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-00.30.
 • Ved sen ankomst serveres snacks i restaurant Ledra med siste bestilling kl. 00.45.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Aldersgrense på hotellet er 16 år. Constantinou Bros Asimina Suites Hotel i Pafos på Kypros er et elegant og pent hotell med egen strand og et stort og herlig bassengområde med to basseng. Det er flere restauranter og barer på hotellet og legger du til hel- eller halvpensjon eller All Inclusive venter et stort utvalg av restauranter med god mat og topp service. Du kan spille tennis og ta en stund for deg selv i hotellets spa.