Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Høy standard
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dionysos Central har et bassengområde med ett basseng og separat barnebasseng. Kombiner poolbar og restaurant samt solsenger og parasoller. Langs strandpromenaden er det badebrygger siden det er steiner og klipper i vannet. Den nærmeste sandstranda er Alykes Beach. Skulle verken bassenget eller havet være nok så kan man tilbringe en dag på Paphos Aphrodite Water Park, som ligger i sykkel- eller bilavstand.

Hotellet har tre restauranter og to barer. I bufférestauranten kan du spise frokost og middag. En à la carte-restaurant som blant annet serverer grillretter, og i La Place Royale serveres internasjonale retter, ferskpresset juice, iskrem, vafler, salat og drikke fra formiddagen til midnatt. I poolbaren kan du bestille lettere måltider på dagtid som for eksempel crêpes, salat og iskrem.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Hotellet ligger i de sentrale delene av Pafos. På noen minutter går du til fiskehavna der det er en fin strandpromenade og flere restauranter og butikker. Det er cirka 150 meter til havet og 500 meter til sandstranda Alykes Beach.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Middag 19.00-21.00

Alle hotell – Pafos

Amavi, MadeForTwo

Aldersgrense på hotellet: 18 år Amavi, MadeForTwo ligger ved stranda Sodap i Paphos på den sørvestre kysten av Kypros. Hotellet er et stilig, luksuriøst og pent hotell som anbefales for par og voksne. Hotellet har flere basseng, et spa og en omfattende halvpensjon er inkludert, der du også har mulighet for å spise i flere à la carte-restauranter, drikke er inkludert. Stranda nedenfor hotellet bærer det internasjonale miljømerket Blått Flagg.

Constantino Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantino Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.

Veronica

Veronica ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.