Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Aldersgrense på hotellet er 16 år.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel i Pafos på Kypros er et elegant og pent hotell med egen strand og et stort og herlig bassengområde med to basseng. Det er flere restauranter og barer på hotellet og legger du til hel- eller halvpensjon eller All Inclusive venter et stort utvalg av restauranter med god mat og topp service. Du kan spille tennis og ta en stund for deg selv i hotellets spa.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer. Toroms suiter for 1-3 personer. Toroms suiter superior for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel frister med et stort og herlig bassengområde med to basseng som henger sammen på to nivåer. Her finner du også en jacuzzi, solsenger og parasoller, basseng- og strandhåndklær er inkludert. Det er også et innendørsbasseng med jacuzzi som er oppvarmet i april. Solsenger og parasoller på stranda er inkludert.

I hotellets restaurant Estia serveres en frokostbuffé, lunsj samt middag. Det finnes også to à la carte-restauranter, Kymata og À la carte Restauranta, der Kymata serverer det beste fra middelhavslandene. Pent antrekk, langbukse for menn til middag i à la carte-restaurantene. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Hotellet har også fem barer, hvorav en sportsbar og en poolbar.

Hotellet har et fint spa med blant annet to badstuer, hvorav en er for naturister samt en dampbadstue. Det er også et innendørsbasseng, som er oppvarmet i april, samt et treningsrom som kan benyttes uten ekstra kostnad. Skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Bordtennis. Oppbevaringsrom for golfbager. Tennis med utstyr samt kveldsbelysning inkludert. Levende musikk noen kvelder i uka.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger rett ovenfor stranda Pioneer Beach og avstanden kan variere avhengig av hvor på hotellet du bor, opptil 100 meter. To kilometer til sentrum av Pafos og tre kilometer til fiskehavna i Pafos.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).
 • All Inclusive Ultra

Serveringstider:

 • Frokostbuffé i restauranten Estia kl. 7.30-11.00.
 • Lunsj i restauranten Kymata, i poolbaren eller i restauranten Estia kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Estia eller middag i en av à la carte-restaurantene Kymata og À la carte Restauranta kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Estia kl. 7.30-11.00.
 • Lunsj i restauranten Estia kl. 13.00-15.30.
 • Lunsj i restauranten Kymata og i poolbaren kl. 12.00-16.00.
 • Snacks, desserter og iskrem i poolbaren og i restauranten Kymata kl. 16.30-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Estia kl. 19.00-22.00.
 • Middag i á la carte-restaurantene À la carte Restauranta og i Kymata kl. 19.00-22.00.
 • Minibaren på rommet er fylt ved ankomst med brus, øl, en flaske vin samt lokale alkoholholdig drikke, påfyll mot avgift.
 • Kapsler til kaffemaskinen på rommet, etterfylles hver dag.
 • En flaske vann på rommet, etterfylles hver dag.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.11.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekkingstidspunkt til samme tid for utsjekk på avreisedagen.

Alle hotell – Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.

Constantinou Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.