Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Airkondisjon, beliggenheten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Veronica Hotel har en fin hage med et stort bassengområde med et basseng, et barnebasseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost og middag. I hotellets kombinert pool- og snackbar serveres lunsj. Bar i lobbyen.

Wifi inkludert i fellesområdene. Kjøleskap kan lånes på forespørsel i resepsjonen. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Vil du ta lokalbussen inn til Pafos er det en bussholdeplass rett utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-9.30.
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Alle hotell – Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.

Constantinou Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Aldersgrense på hotellet er 16 år. Constantinou Bros Asimina Suites Hotel i Pafos på Kypros er et elegant og pent hotell med egen strand og et stort og herlig bassengområde med to basseng. Det er flere restauranter og barer på hotellet og legger du til hel- eller halvpensjon eller All Inclusive venter et stort utvalg av restauranter med god mat og topp service. Du kan spille tennis og ta en stund for deg selv i hotellets spa.