Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet var bra og det var rent og ryddig over hele hotellet. Flott treningsrom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Elaphusa i Bol ligger i idylliske omgivelser nær den berømte stranda Zlatni Rat. Hotellet består av fire bygninger. Stort bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Bufférestaurant som serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kjeller og har en atmosfære som minner om romertiden. Her serveres dalmatiske spesialiteter ved middagstid. På stranda ligger restauranten Borak og passer perfekt til lunsj eller en mindre snack. Om kvelden er det romantiske middager og levende musikk her. Ta også turen til cocktailbaren Bolero og nyt en drink i skyggen under pinjetrærne. Det er også flere barer.

Den bilfrie gågata inn til Bol passer perfekt for en rask morgentur da større delen av strekningen ligger i skyggen av pinjetrærne. I hotellets spa kan du trene i det store og fine treningsrommet eller svømme i innendørsbassenget med saltvann. Det er også jacuzzi, badstue og behandlinger (mot avgift).

Wifi inkludert i fellesområdene. Bowling mot avgift. Vannsport og tennis i nærheten (ikke i hotellets regi). Konferanserom for opptil 600 personer. Støy fra nattklubben og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Bratt bakke ned til stranda.

Utendørsparkering mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Når de voksne legger til halvpensjon er denne inkludert for barn 2–11 år.

Alle hotell – Brač

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom.

Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca er omkranset av knudrete oliventrær, sypresser og velduftende urter - et perfekt hotell for alle i familien, her kan du bade fra stranda og i hotellets fine bassengområde, der barna har et eget barnebasseng som er som skapt for morsom vannlek. Hotellet ligger i utkanten av Bol på øya Brac og etter en kort spasertur unne ligger den kjente og vakre stranda Zlatni Rat. I helpensjonen er alle måltidene fra morgen til kveld samt drikke og iskrem til barna inkludert.