Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom.

SUPERSALG!

Reis til Kroatia og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Familierom deluxe for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5,7 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra hotellet Zlatni Rat Beach har du en fin spasertur under pinjetrærne inn til Bol der du kan spise godt på en koselig restaurant. Turen passer dessuten godt til en frisk morgentur og hvorfor ikke avslutte den med et bad på den berømte stranda? Badehåndklær finnes på rommet.

Restaurant med bar som serverer frokostbuffé samt lunsj og middag à la carte.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Parkering mot avgift.

Lei gjerne en bil og utforsk øya Brač med de vakre lavendelåkrene, mandel- og fikentrærne. Det går en katamaran fra Bol til Split, båtreisen tar cirka 1 time en vei. Vi kan varmt anbefale en overnatting i Split for å bli kjent med denne vakre byen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-11.00.

Alle hotell – Brač

Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca ligger i utkanten av Bol på øya Brac og etter en kort spasertur unna ligger den kjente og vakre stranda Zlatni Rat. Et perfekt hotell for hele familien med et stort bassengområde der barna har et eget barnebasseng som er skapt for morsomme vannleker og med helpensjon er alle måltidene fra morgen til kveld samt drikke og iskrem til barna inkludert.