Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom og familierom deluxe.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Familierom deluxe for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra hotellet Zlatni Rat Beach har du en fin spasertur under pinjetrærne inn til Bol der du kan spise godt på en koselig restaurant. Turen passer dessuten godt til en frisk morgentur og hvorfor ikke avslutte den med et bad på den berømte stranda? Badehåndklær finnes på rommet.

Restaurant med bar som serverer frokostbuffé samt lunsj og middag à la carte.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Parkering mot avgift.

Lei gjerne en bil og utforsk øya Brač med de vakre lavendelåkrene, mandel- og fikentrærne. Det går en katamaran fra Bol til Split, båtreisen tar cirka 1 time en vei. Vi kan varmt anbefale en overnatting i Split for å bli kjent med denne vakre byen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé som serveres kl. 8.00-11.00.

Alle hoteller – Brač

Villa Dzamonja

På Villa Dzamonja i Bol bor du omgitt av oliventrær pinjetrær og med havet rett utenfor døra. De pene leilighetene inneholder alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Ønsker du en ekstra avslappende frokost i ferien kan du jo legge til frokost på hotellet. Tre minutters gange til torget i Bol og ti minutter til Zlatni Rat Beach.

Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.

Grand Hotel View

Grand Hotel View er et nytt og pent hotell med en vakker utsikt over havet. Hotellet har et lekkert bassengområde med flere basseng, blant annet et oppvarmet innen og utendørsbasseng. Slapp av i hotellets spa og nyt ferien i fine og komfortable rom.