Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 25 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-30


8 av 10

+
Rommet var bra og det var rent og ryddig over hele hotellet. Flott treningsrom.
-
Frokost var stort sett veldig bra, men det mangler litt grovt brød.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
Lokasjonen.
-
For mye kaos i frokosten.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


9 av 10

+
Generelt veldig bra. Likte frokost ute på terrasse best. Brukte ikke basseng fasiliteter.
-
Privat Strand. Solsenger ble reservert tidlig om morgen men ble ikke tatt i bruke før lenge inn i dagen. Vi brukte ikke Strand her pga det.

Bekreftet gjest: 2023-08-12


9 av 10

+
Samme spørsmål allerede besvart
-
Samme spørsmål??????

Bekreftet gjest: 2023-08-12


8 av 10

+
Basseng området og nærhet til sjøen
-
Støy i felles områder inne. Samt at det var full fest på naborommet første kvelden og det tok tid før hotell ansatte fikk roet ned selskapet. Jeg gav beskjed 2 ganger

Bekreftet gjest: 2023-08-12


7 av 10

+
Fint rom, fint hotell
-
Hadde innsyn til vårt rom fra annet bygg. Fikk ikke bytte eller oppgradere rom, var villig til å betale.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


4 av 10

+
Var ikke god standard. Fremstår som slitt og frokost salen var et kaos. Har større forventninger til et 4 stjerners hotell. Var stor forskjell på hotellene.
-
Rom og bad var små. Ikke skapplass. Vi måtte ha tøyet i koffertene våre på gulvet og lite gulvplass. Luktet på rommet vårt, men ikke guttene sitt. Balkongen var skuffende.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1038 vurderinger
Utmerket
 
470
Veldig bra
 
387
Bra
 
118
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

15.02.2024

av Yohanz1 Oslo, Norge

Ok hotell, men har en del å gå på kvalitet og service

Ok hotell, men har en del å gå på når det kommer til kvalitet og service. Ok frokost. Ligger flott til langs promenaden, nært Zlatni Rat. Fint svømmebasseng for barna, og greit å kunne ligge der til en avveksling. Litt slitsomt med folk som legger håndklær på solsengene om morgenen for ikke å være der. Bør håndheves av hotellet.

 
17.07.2019

av RKL911 Sandnes, Norge

Noe bra, noe dårlig.

Har hatt 4 overnattinger på dette hotellet. Såkalt «junior suite med balkong og delvis sjøutsikt» Rommet er stort og romslig med eget soverom og to bad. Det ene med dusj/badekar. To balkonger som ligger side om side, men med vegg mellom. En noe rar løsning. Rommet trenger en stor oppgradering, da det på ingen måte ligner det som presenteres på websiden. Vi bodde i første etasje, og det er tidvis mye støy fra nattklubben som ligger i hotellets underetasje. God frokost med godt utvalg. Veldig bra treningsrom og en stor spa avdeling med innendørs basseng. Bowlingbane i underetasjen og golfsimulator i foajé. Fin beliggenhet med ca hundre meters gange til hotellets egen strand. Litt langt å gå til sentrum, men strandpromenaden er fin. Noen deler av hotellet er oppgradert og flott, mens andre begynner å dra på årene. Bassengområdet har som vanlig for få solsenger, og man må være tidlig ute for å få plass her. Bassenget er litt slitent med løse fliser rundt om. Renholdet av bassengområdet er heller ikke på topp. Lite informasjon når man sjekker inn, og det er ikke akkurat intuitivt hvordan man får tak i håndklær osv. En veldig tungvint løsning.

 
11.08.2016

av 481martek Tromsø, Norge

Stort og fint hotell

Hotellet er rent, med daglig skift av hånduker og rengjøring. Vil anbefale å ha frokost på hotellet, det er en stor buffe med masse utvalg. Hotellets spa var profesjonelt og hadde dyktige terapauter. Medisinskmasarsje var fantastisk! Eneste ulempe er at hotellet ligger et godt stykke fra flyplassen.

 
07.07.2016

av Johanna L

Bra beliggenhet, dårlig mat og slitsomt personale

Hotellet ligger fint til, rett ved strandpromenaden og havet. Frokosten var ok, men lav kvalitet på lunsj og middag. Anbefaler å spise på de koselige restaurantene inne i byen. Taverna Riva og Gradele Bistro er to gode alternativet med herlig mat! Bassengområdet er trangt i høysesong, og du må tidlig opp for å sikre solsenger. Det vi opplevde som verst på hotellet var all bråk og støy fra personellet, som gjorde desperate forsøk på å hele tiden aktivere gjestene. De tok ekstremt mye plass på dagtid, og det som var ment å være underholdning ble bare irriterande og slitsomt for gjester som ikke ønsker å delta på arrangerte aktiviteter a la charter-hotell fra 90-tallet. Hotellet har et godt potensiale med gode rom og beliggenhet, men velger en profil som skriker charter. Vil du har middels til lav kvalitet på maten, og støy fra ungdommer som jobber der er dette hotellet for deg. Søker du et hotell med kvalitet og deilig bassengområde bør du lete videre.

 
22.05.2016

av theresetungland Stavanger, Norge

Et fantastisk sted !!! ♡

Utrolig deilig hotell ! Det lukter godt ... det er rent og hotellet har ALT! God frokost buffe , mat og bar.. nattklubb å et nydelig spa! Må være noe av det nydeligste og di har di beste behandlingene . Jeg hadde aroma massasje , ansikst behandling .. faring av øyenbryn og anti cellulite massasje! Beste jeg noen gang har gjort .. di er utrolig dyktige ! Anti cellulite massasjen er ikke for di som ikke tåler en god støyt! Det var vondt men utrolig effektivt. Alt på hotellet er BRA ! Alle som jobber er hyggelige. Virkelig verdt en reise hit. Ligger rett med Zlatni Rat som er et veldig stort pluss !!! ♡