Bluesun Elaphusa

Bluesun Elaphusa

  • • Nært Zlatni Rat-stranda
  • • Populær middagsbuffé

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var helt topp. Har vært her en gang tidligere
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Elaphusa i Bol ligger i idylliske omgivelser nær den berømte stranda Zlatni Rat. Hotellet består av fire bygninger. Stort bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Bufférestaurant som serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kjeller og har en atmosfære som minner om romertiden. Her serveres dalmatiske spesialiteter ved middagstid. På stranda ligger restauranten Borak og passer perfekt til lunsj eller en mindre snack. Om kvelden er det romantiske middager og levende musikk her.

Gratis wifi i fellesområdene. Stort velværesenter med treningsrom, innendørsbasseng med saltvann, jacuzzi, badstue og massasje (mot avgift). Barnepass med engelsktalende personale mot avgift. Bowling mot avgift. Vannsport og tennis i nærheten. Konferanserom for opptil 600 personer. Støy fra nattklubben og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Bratt bakke ned til stranda.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Akkurat nå: Når du bestiller en reise med frokost inkludert så får du en oppgradering til halvpensjon på hotellet. Detter gjelder alle avreiser inntil videre (dog kun sommeren 2021).

Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

Hotellet renoveres og vil være klart til sommersesongen 2022.

Alle hoteller – Brač

Villa Dzamonja

På Villa Dzamonja i Bol bor du omgitt av oliventrær pinjetrær og med havet rett utenfor døra. De pene leilighetene inneholder alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Ønsker du en ekstra avslappende frokost i ferien kan du jo legge til frokost på hotellet.