Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med 1-2 personer. Kampanjerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Borak ligger rett ovenfor stranda, like utenfor den lille og koselige byen Bol på øya Brač. Her har du feler valg når det kommer til bading, alt fra den fine rullesteinstranda rett nedenfor hotellet til den berømte stranda Zlatni Rat eller i hotellets basseng. I bassengområdet er cdet et basseng, et barnebasseng og en pool- og snackbar. Solsenger og parasoller samt bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost og middag og i lobbybaren kan du ta noe lettere å spise på dagtid. Nede på stranda ligger hotellets à la carte-restaurant Borak Beach Restaurant som serverer tradisjonell mat fra Middelhavslandene og nyte utsikten mot stranda Zlatni Rat og levende musikk om kvelden.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4–11 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Treningsrom. Flere tennisbaner, mot avgift. På stranda nedenfor hotellet er det solsenger, parasoller samt vannsporter som bananbåt, SUP, parasailing og kitesurfing, alle mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Cirka 1 kilometer til sentrum av Bol der du kan gå i skyggen av pinjetrærne deler av strekningen. Stranda nedenfor hotellet er en rullesteinstrand der du også finner en fiske- og skalldyrrestaurant. Cirka 800 meter til den fine stranda Zlatni Rat. Hotellet har tre bygninger i to, tre eller fire etasjer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra er halvpensjon inkludert for barn 2-11 år.

Alle hoteller – Brač

Villa Dzamonja

På Villa Dzamonja i Bol bor du omgitt av oliventrær pinjetrær og med havet rett utenfor døra. De pene leilighetene inneholder alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Ønsker du en ekstra avslappende frokost i ferien kan du jo legge til frokost på hotellet. Tre minutters gange til torget i Bol og ti minutter til Zlatni Rat Beach.

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom og familierom deluxe.

Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Grand Hotel View

Grand Hotel View er et nytt og pent hotell med en vakker utsikt over havet. Hotellet har et lekkert bassengområde med flere basseng, blant annet et oppvarmet innen og utendørsbasseng. Slapp av i hotellets spa og nyt ferien i fine og komfortable rom.