Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med 1-2 personer. Kampanjerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service, fin beliggenhet og god mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Borak ligger rett ovenfor stranda, like utenfor den lille og koselige byen Bol på øya Brač. Her har du feler valg når det kommer til bading, alt fra den fine rullesteinstranda rett nedenfor hotellet til den berømte stranda Zlatni Rat eller i hotellets basseng. I bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng. Solsenger og parasoller samt bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost og middag og i lobbybaren kan du ta noe lettere å spise på dagtid. Nede på stranda ligger hotellets à la carte-restaurant Borak Beach Restaurant som serverer tradisjonell mat fra Middelhavslandene og nyte utsikten mot stranda Zlatni Rat og levende musikk om kvelden.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4–11 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Treningsrom. Flere tennisbaner, mot avgift. På stranda nedenfor hotellet er det solsenger, parasoller samt vannsporter som bananbåt, SUP, parasailing og kitesurfing, alle mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Cirka 1 kilometer til sentrum av Bol der du kan gå i skyggen av pinjetrærne deler av strekningen. Stranda nedenfor hotellet er en rullesteinstrand der du også finner en fiske- og skalldyrrestaurant. Cirka 800 meter til den fine stranda Zlatni Rat. Hotellet har tre bygninger i to, tre eller fire etasjer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra er halvpensjon inkludert for barn 2-11 år.

Alle hotell – Brač

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom.

Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca er omkranset av knudrete oliventrær, sypresser og velduftende urter - et perfekt hotell for alle i familien, her kan du bade fra stranda og i hotellets fine bassengområde, der barna har et eget barnebasseng som er som skapt for morsom vannlek. Hotellet ligger i utkanten av Bol på øya Brac og etter en kort spasertur unne ligger den kjente og vakre stranda Zlatni Rat. I helpensjonen er alle måltidene fra morgen til kveld samt drikke og iskrem til barna inkludert.