Nireus

  • • Ved havnepromenaden
  • • Rom med havutsikt
  • • Sjarmerende hotell

Nireus er et hyggelig hotell som ligger like ved havnepromenaden i Symi by, der pastellfargede hus klatrer oppover fjellsidene rundt den sjarmerende havna. Det er gangavstand til stranda og kort vei til tavernaer og shopping. Vil du ha det der lille ekstra skal du bestille rom med havutsikt!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sentral beliggenhet, nydelig utsikt og deilig frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Nireus er et fin hotell som ligger like ved strandpromenaden midt i Symi by. Her er det restaurant med begrenset åpningstid, bar/snackbar. TV-stue. Gratis wifi i fellesområdene. Badebrygge foran hotellet. Det er gangavstand til restauranter, barer og butikker samt cirka 500 meter til en rullesteinstrand. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Symi

Iapetos Village

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.

Opera House

Opera House er et hyggelig hotell som ligger i rolige omgivelser i gangavstand til sentrum av Symi. Der finner du tavernaer, suvenirbutikker og den trivelige havnepromenaden.

Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.