Nireus

Nireus er et hyggelig hotell som ligger like ved havnepromenaden i Symi by, der pastellfargede hus klatrer oppover fjellsidene rundt den sjarmerende havna. Det er gangavstand til stranda og kort vei til tavernaer og shopping. Vil du ha det der lille ekstra skal du bestille rom med havutsikt!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nireus er en liten perle av et hotell som ligger like ved strandpromenaden midt i Symi by. Velger du et rom med havutsikt har du full kontroll på de små fiskerbåtene, folkelivet på de koselig tavernaene og det greske flagget som vaier stolt i vinden.

Her er det restaurant med begrenset åpningstid, bar/snackbar. TV-stue.

Wifi i fellesområdene. Det er cirka 500 meter til en rullesteinstrand. Det er gangavstand til restauranter, barer og butikker samt.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Symi

Iapetos Village

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.

Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.