Iapetos Village

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Sentral beliggenhet
  • • Sjarmerende hotell

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter i etasje for 2-6 personer, hvorav 2 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig beliggenhet og vakker sjarmerende hage.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Iapetos Village er et tiltalende hotell med en herlig atmosfære og sentral beliggenhet i Symi by. Hotellet består av mange små bygninger i tradisjonell stil som ligger i frodige omgivelser.

Midt i hotellet ligger det fine bassengområdet med solsenger, parasoller samt en pool-/snackbar. Det er tak over bassenget, men åpent på sidene.

Wifi i fellesområdene. Gangavstand til stranda, butikker og tavernaer. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Vår lokale samarbeidspartner møter deg i havna på Symi.

Alle hoteller – Symi

Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.

Pedi Beach

Pedi Beach ligger rett ved havet i den lille byen Pedi på Symi. Her bor du i stille omgivelser og kan våkne opp til en herlig havutsikt og innta frokosten og se på fiskebåtene og seilbåtene som har ankret opp i bukta. Frokostbufféen er inkludert og hotellet har en restaurant med lunsj- og middagsservering.