Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 38 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenheten med bademulighet!
-

Bekreftet gjest: 2022-09-25


5 av 10

+
Hotellets beliggenhet . Selv om vi lå på baksiden, med utsikt i bakgården.
-
Alle vi som reiste med Apollo ble plassert « bak», utsikt mot baksiden. De greske vennene til hun som drev det fikk god plassering, sjøutsikt. Da vi spurte om å få bytte, fikk vi beskjed om at det var fullt mot sjøen. Burde vært slik at vi kunne bestilt mot havet, mot et tillegg.

Bekreftet gjest: 2022-09-04


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-31


9 av 10

+
Beliggenhet og rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2022-07-03


8 av 10

+
Sentral beliggenhet, nydelig utsikt og deilig frokost.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-19


8 av 10

+
Nærheten til strand og restauranter
-

Bekreftet gjest: 2022-06-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

320 vurderinger
Utmerket
 
170
Veldig bra
 
117
Bra
 
17
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

22.08.2016

av Preben L Asker, Norge

Utmerket hotell på idylliske Symi

Flott hotell med nydelig havutsikt (anbefaler rom i andre etasje). Bra rengjøring, nye håndklær hver dag, også egne strandhåndklær. Grei frokost som man kan forvente i Hellas, inntas på overbygget terrasse utenfor hotellet med samme utsikt. Kort gange til sentrum av Symi havn med stort utvalg av spisesteder og shopping, likevel relativt rolig og usjenert, til tross for yrende folkeliv og ankomst av ferger og yachter til havna. Hotellets gjester fikk 20% rabatt på egen restaurant, med bord på bryggekanten. Noen hundre meter til nærmeste bystrand (litt overfylt), men badebåter hver time til flotte og idylliske strender med tavernaer på andre kanter av øya. Nireus hotell kan trygt anbefales til andre voksne par på romantisk kjærlighetsferie til en sjarmerende øy, bare etpar timers fergetur fra Rhodos! ❤️ Prisene i byen varierte, men er nok hakket mer eksklusivt enn på andre greske øyer.

 
08.09.2015

av samosOslo_Norway Oslo, Norway

Vakrere utsikt fra balkongen finner du ikke!

Et meget vel drevet hotell. Hyggelig og hjelpsom betjening. Utmerket renhold. Veldig god og innholdsrik frokost. Velg et rom med havutsikt og du våkner opp lykkelig hver morgen - trekk fra gardinene og kos deg i sengen mens du ser utover havet og på båtene som kommer inn!

 
19.07.2015

av Inger-MarieU Borgen, Norge

Fint og hyggelig hotell

Bestilte ferie via Apollo, og havnet på dette hotell, jeg anbefaler det 99% det som er minus er WFI er ustabil. Vi kom og fikk rom uten utsikt og spurte om å bytte , heldigvis hadde di et rom ,men bare for to dager,og da måtte vi bytte og det ble også med utsikt , og di to siste dager ble det uten utsikt , men det gjorde ikke så mye for da hadde vi sett en del, rommene er også forskjellige , anbefales å bestille i god tid😉.frokosten er også god,baren er ypperlig , hele hotellet ypperlig service , anbefaler ett besøk, lykke til

 
15.09.2014

av EvenG_11 Sandnes, Norge

morgenstemning fra terrassen

å våkne opp, og se soloppgang fra terrassen, se fiskebåter på vei ut, ja da er det bare å glemme stress. Riktignok er ikke terrassene større enn at det er plass for to, tre personer. Rengjøringen var helt prima, og betjeningen veldig hyggelige og imøtekommende. Frokosten var god, og fatene ble fylt på hele tida, slik at alle fikk like god mat. Du kan også nyte frokosten helt på kaikanten. Hotell serverer også fantastisk middag. Her kan du også ta et morgenbad rett fra resturantbordet. Vi hadde rom med havutsikt i 1. etasje, men anbefaler 2.etasje med havutsikt. Beliggenheten er hel prima, da du når det meste i løpet av 10min. Det var noen katter som hadde det kjekt både på terrasser i 1 etasje og i resturanten, så hvis du hater katter så er ikke dette plassen.

 
02.09.2014

av Astrid121314 Ialyssos, Hellas

gigantisk utsikt fra hotellrommet.

Reiste via båt fra Rhodos på kvelden. Innseilingen til Symi havn var magisk. Vakker belysning av de vakre husene. Hotellet lå helt på havna, noe som ga et perfekt utgangspunkt for alt vi skulle foreta oss. Pene rom, men kanskje noe slitte møbler. Upåklagelig rengjøring. God mat og hyggelig betjening. Men det beste var nok utsikten. Til tross for meget liten ballkong, var det herlig å nyte utsikten utover havet og innseilingen til havnen. Flotte seilbåter og cruisebåter ga et vakkert skue. Hotellet lå helt i vannkanten av havet, så helt perfekt for morgenbad med sol som kom opp over fjellet tidlig på morgenen.