Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var bra. Nyoppusset, rent og fint. Fint design. At det sto vin, vann og juice i kjøleskapet v...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 6 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På hyggelige Kaminos Boutique bor du sentralt i pene leiligheter, og som gjest her kan du benytte bassenget og snackbaren på nabohotellet Iapetos Village.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Fra hotellet er det gangavstand til stranda, butikker og tavernaer.

Vår lokale samarbeidspartner hjelper deg med å komme til hotellet etter ankomsten til havna på Symi.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé som serveres på nabohotellet Iapetos Village, cirka 20 meter fra Kaminos Boutique.

Alle hotell – Symi

Iapetos Village

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.

Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.

Pedi Beach

Pedi Beach ligger rett ved havet i den lille byen Pedi på Symi. Her bor du i stille omgivelser og kan våkne opp til en herlig havutsikt og innta frokosten og se på fiskebåtene og seilbåtene som har ankret opp i bukta. Frokostbufféen er inkludert og hotellet har en restaurant med lunsj- og middagsservering.

Nireus

Nireus er et hyggelig hotell som ligger like ved havnepromenaden i Symi by, der pastellfargede hus klatrer oppover fjellsidene rundt den sjarmerende havna. Det er gangavstand til stranda og kort vei til tavernaer og shopping. Vil du ha det der lille ekstra skal du bestille rom med havutsikt!