Transport t/r Skiathos

Ankomst/avreise Skiathos

Transport fra Skiathos flyplass til hotellene i Skiathos by og Megali Ammos tar cirka 10 minutter. Til hotellene i Vasilias og Achliades ta det cirka 15 minutter og til de i Koukounaries cirka 30 minutter. 

Det er mange små og trange gater på Skiathos som medfører dårlig fremkommelighet for buss og bussen stopper derfor i noen tilfeller 50-200 meter fra hotellet. Bagasjen fraktes da i en separat bagasjevogn t/r hotellet. Om morgenen på avreisedagen leverer du bagasjen på samme sted som du hentet den på ankomstdagen. På returen transporteres bagasjen til en taverna cirka 200 meter fra flyplassen. Der stopper bussen på vei til flyplassen og hver og en sørger for å få med seg sin bagasje videre til flyplassen. Les mer under respektive hotell. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Skiathos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg