Transport t/r Skiathos

Fra Skiathos flyplass til våre hotell i Skiathos by og Megali Ammos tar det ca. 10 minutter, til Vasilias og Achladies ca. 15 minutter, til Agia Paraskevi og Platanias ca. 20 minutter, og til Koukounaries tar det ca. 30 minutter. Transporten er vanligvis uten Apollos reiseleder. 

Skiathos er en liten øy med mange små og trange gater. I noen tilfeller kan ikke bussen kjøre helt frem til hotellet men stopper ca. 50-200 meter unna. Bagasjen transporteres til hotellet med en separat bagasjevogn. Om morgenen på avreisedagen leveres bagasjen på samme sted som du hentet den på ankomstdagen. Derfra transporteres bagasjen til en taverna, ca. 200 meter fra flyplassen. Bussen stopper ved tavernaen hvor du henter bagasjen din og sørger for at den kommer frem til flyplassen. Se mer under respektive hotell.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Skiathos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her.