Transport

Skiathos

Her har vi samlet viktig informasjon om transporten videre til hotellene etter ankomst til Skiathos. 


  • Transport fra Skiathos flyplass - Skiathos by og Megali Ammos, cirka 10 minutter.
  • Transport Skiathos flyplass - Vasilias og Achladies, cirka 15 minutter.
  • Transport Skiathos flyplass - Agia Paraskevi og Platanias, cirka 20 minutter.
  • Busstransport Skiathos flyplass - Koukounaries, cirka 30 minutter.

Transporten kjøres vanligvis uten Apollos reiseledere. 


Vennligst merk

Skiathos er en liten øy med mange små og trange gater. I noen tilfeller kan ikke bussen kjøre hele veien frem til hotellet, men stopper mellom 50 og 200 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres direkte til hotellet med en separat bagasjevogn. Om morgenen avreisedagen setter du fra deg bagasjen på samme sted som du plukket den opp på hotellet ankomstdagen. Derfra transporteres bagasjen til en taverna, cirka 200 meter fra flyplassen. Bussen stopper ved tavernaen der man henter bagasjen og derfra tar man selv med den til flyplassen. Les mer under ditt hotell.

Uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, som værforhold, flyforsinkelser eller tidtabellsendringer kan medføre endringer.


Bestill transport hjemmefra

Vi anbefaler at transport bestilles samtidig med reisen. Den bestilles som et tillegg til reisen. Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv ordne denne.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg