Fakta – Skiathos

Transport t/r hotell:
Strender:

Skiathos er berømt for sine mange strender og badeviker. Mange av de fine sandstrendene ligger langs sørkysten. Her ligger blant annet den kjente stranda Koukounaries. Nord på øya ligger den fine steinstranda Lalaria som kun kan nåes med båt, samt flere avsidesliggende sandstrender som man når med bil eller moped. I utkanten av Skiathos by ligger den populære stranda Megali Ammos med vannsportsaktiviteter og tavernaer. Achladies har også en fin sandstrand.
Les mer om strendene på Skiathos .

Uteliv:

Bredt tilbud av restauranter og barer, de fleste ligger i Skiathos by. Diskoteker (som holder åpent i høysesong) ligger på den såkalte Club Strip, gaten som går mellom den nye havna og flyplassen. Skiathos' fornøyelsesliv har noe å tilby for alle aldersgrupper.

Offentlig kommunikasjon:

Fra havna i byen går det busser og badebåter til de mange strendene. Daglige båtforbindelser til nærliggende øyer og fastlandet. Biler, mopeder og sykler kan leies.

Aktiviteter:

Vannsportsaktiviteter som vannski og paragliding. Tennis. Nyåpnet fitnessenter i Skiathos by. Les mer om aktiviteter på Skiathos.

Nyttig informasjon:
  • Eventuell avgift for luftkondisjonering og deponering betales direkte til hotellet.
  • Til de fleste hotellene på Skiathos må man gå den siste biten fra bussen til hotellinngangen. Bagasjen kommer i egen buss, som kan medføre at den ankommer hotellet opp mot en time senere. Ved hjemreise skal bagasjen plasseres ut før avreise i henhold til informasjon i hotellpermen.
  • På Skiathos er terrenget kupert, og visse steder kan veien til stranda være bakkete.