reisemål

I Megali Ammos tilbringer du dagene på den herlige sandstranda. Apollo har mange hotellalternativer, så det er bare å velge og vrake!

Mer om Megali Ammos 9 hotell fra 5 255 NOK

Lengter du etter avkobling, sol og bad passer en reise til Achladies perfekt! Her bor du blant oliventrær, med kort vei til shopping og uteliv i Skiathos by, dersom det skulle bli for stille.

Mer om Achladies 5 hotell fra 5 291 NOK

I Skiathos by venter massevis av restauranter med alle tenkelige menyer, et pulserende natteliv og morsom shopping. Byen er moderne og svært populær, også blant skandinaver.

Mer om Skiathos by 4 hotell fra 7 409 NOK

Reis til Koukounaries som kan skilte med en av Europas beste strender! Her venter myk sand og krystallklart vann. Velkommen til paradis!

Mer om Koukounaries 4 hotell fra 6 654 NOK

Reis til Skiathos og den herlige badebukta Vasilias. På Apollos hotell Kassandra Bay, kan du glede deg til en førsteklasses ferieopplevelse – rett ved den herlige, innbydende stranda.

Mer om Vasilias 3 hotell fra 8 433 NOK

Reis til Skiathos og det rolige området Troulos i sommer! Troulos er perfekt for barnefamilier som ønsker fred og ro i ferien.

Mer om Troulos 1 hotell fra 7 908 NOK

Agia Paraskevi, den lille byen med den lange herlige sandstranda. Her kan du kose deg med late dager ved havet, og gå langs stranda for siden å slå deg ned på en av byens hyggelige tavernaer.

Mer om Agia Paraskevi 1 hotell fra 9 154 NOK

Aselinos er et rolig sted på nordsiden av Skiathos. Her kan du slappe av på en urørt del av øya med fotturer i vakker natur og bad ved den nydelige sandstranden. ta turen til det lille klosteret Kounistra og kos deg med gresk mat på en taverna ved stranda.

Mer om Aselinos 1 hotell fra 10 063 NOK

Kolios er et stille og tilbaketrukket sted som ligger sør på Skiathos, rett vest for Kalamaki-halvøya og cirka 6,5 kilometer fra hovedstaden Skiathos by. Kolios passer for deg som vil komme bort fra turistbyene og se litt av øyas genuine side.

Mer om Kolios 1 hotell fra 6 237 NOK