reisemål

I Megali Ammos tilbringer du dagene på den herlige sandstranda. Apollo har mange hotellalternativer, så det er bare å velge og vrake!

Mer om Megali Ammos 10 hotell fra 5 263 NOK

Lengter du etter avkobling, sol og bad passer en reise til Achladies perfekt! Her bor du blant oliventrær, med kort vei til shopping og uteliv i Skiathos by, dersom det skulle bli for stille.

Mer om Achladies 5 hotell fra 5 964 NOK

I Skiathos by venter massevis av restauranter med alle tenkelige menyer, et pulserende natteliv og morsom shopping. Byen er moderne og svært populær, også blant skandinaver.

Mer om Skiathos by 4 hotell fra 5 988 NOK

Reis til Koukounaries som kan skilte med en av Europas beste strender! Her venter myk sand og krystallklart vann. Velkommen til paradis!

Mer om Koukounaries 3 hotell fra 7 222 NOK

Reis til Skiathos og den herlige badebukta Vasilias. På Apollos hotell Kassandra Bay, kan du glede deg til en førsteklasses ferieopplevelse – rett ved den herlige, innbydende stranda.

Mer om Vasilias 3 hotell fra 8 454 NOK

Reis til Skiathos og det rolige området Troulos i sommer! Troulos er perfekt for barnefamilier som ønsker fred og ro i ferien.

Mer om Troulos 1 hotell fra 7 357 NOK

Agia Paraskevi, den lille byen med den lange herlige sandstranda. Her kan du kose deg med late dager ved havet, og gå langs stranda for siden å slå deg ned på en av byens hyggelige tavernaer.

Mer om Agia Paraskevi 2 hotell fra 6 684 NOK

Aselinos er et rolig sted på nordsiden av Skiathos. Her kan du slappe av på en urørt del av øya med fotturer i vakker natur og bad ved den nydelige sandstranden. ta turen til det lille klosteret Kounistra og kos deg med gresk mat på en taverna ved stranda.

Mer om Aselinos 1 hotell fra 13 687 NOK

Ønsker du en ferie i fredfulle og frodige omgivelser? Da bør du legge turen til Kanapitsa og Kalamaki på sørsiden av Skiathos. Blant private villaer finner du koselige tavernaer og vakre badestrender. Vil du føle pulsen på Skiathos' byliv så ligger Skiathos by kun en bussreise unna.

Mer om Kanapitsa & Kalamaki 1 hotell fra 7 857 NOK

Kolios er et stille og tilbaketrukket sted som ligger sør på Skiathos, rett vest for Kalamaki-halvøya og cirka 6,5 kilometer fra hovedstaden Skiathos by. Kolios passer for deg som vil komme bort fra turistbyene og se litt av øyas genuine side.

Mer om Kolios 1 hotell fra 7 893 NOK