Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stranda rett ved siden av
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vontzos ligger i en frodig og fredelige omgivelser med rosehager og frodige trær, bare 100 meter fra sandstranda Achladies. På sandstranda er det flere serveringssteder og solsenger mot avgift. Herfra er det også mulig å ta taxi-båt til Skiathos by og den gamle havna.

Hotellets restaurant Rose Garden byr på tradisjonell hjemmelaget mat til lunsj og middag. Enkel frokost er inkludert og serveres mellom kl. 8.00 og 10.00. På hotellet er det også en bar og en kafé.

Wifi inkludert på store deler av hotellområdet. Deponering mot avgift i resepsjonen. Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Det ligger to supermarkeder i området. Stranda Vassilias kommer du til etter en spasertur på cirka 15 minutter og Megali Ammos ligger cirka 20 minutters gange fra hotellet. Bussholdeplassen ligger cirka 100 meter unna. Derfra går det busser til Skiathos by og den berømte stranda i Koukounaries. Skiathos by og flyplassen ligger cirka 10 minutters kjøring med bil.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost, serveres kl. 8.00-10.00.

Alle hotell – Achladies

Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært leilighetshotell som byr på herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med wifi og havutsikt eller begrenset havutsikt. Når du får lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda. Sommeren 2024 vil fine og renoverte leiligheter.

Esperides Beach Skiathos

På Esperides Beach Skiathos bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.