Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin leilighet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Azzurro ligger vakkert på en høyde med utsikt over Egeerhavet og de nærliggende øyene. Her kan du bestille en frisk frappé eller en enkel rett fra poolbaren mens du nyter den flotte utsikten. Bassengområde med en barneseksjon i bassenget.

Hotellet har restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Det er ikke resepsjon på hotellet, men på dagtid er det personalet i poolbaren som hjelper til.

Det er cirka 350 meter til sentrum av Achladies der du finner noen tavernaer og restauranter. Cirka 4 kilometer til sentrum av Skiathos by der du finner et bredt tilbud av restauranter, kaféer, barer og butikker. Gode bussforbindelser til Skiathos by og strendene på øya. Det er også mulig å ta taxibåt fra stranden i Achladies til Skiathos by.

Hotellet ligger høyt og veien til stranda går via en bratt bakke. Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 300 meter fra hotellet, nedenfor bakken. På grunn av problem med fremkommelighet fraktes bagasjen rett til hotellet med en egen transport.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Hotellet ligger høyt og veien til stranda går via en bratt bakke. Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 300 meter fra hotellet, nedenfor bakken. På grunn av problem med fremkommelighet fraktes bagasjen rett til hotellet med en egen transport.

Alle hotell – Achladies

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært leilighetshotell som byr på herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med wifi og havutsikt eller begrenset havutsikt. Når du får lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda. Sommeren 2024 vil fine og renoverte leiligheter.

Esperides Beach Skiathos

På Esperides Beach Skiathos bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.