Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller markterrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 17 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt, eller markterrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antall personer: 1-2

Familierom

Fine familierom i bungalow. Det er to dobbeltrom med separat inngang fra felles entre. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller markterrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4

Familiesuite superior

Fine familiesuiter superior som ligger i bungalow. Det er to superiorrom med dør i mellom. En dobbeltseng i hvert rom samt mulighet for ekstraseng for barn. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom som ligger i bungalow. Dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller markterrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 1-3

Superiorrom i bungalow

Superiorrom i bungalow med dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3