Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng. TV, vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, alle med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 17 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Fine familierom i bungalow. Det er to dobbeltrom med separat inngang fra felles entre. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antall personer: 2-4

Familierom superior

Familierom superior som ligger i bungalow. Det er to superiorrom med dør i mellom. En dobbeltseng i hvert rom samt mulighet for ekstraseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom som ligger i bungalow. Dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller markterrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 1-3

Superiorrom i bungalow

Superiorrom i bungalow med dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3