Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom med dobbeltseng. TV, vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, alle med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 17 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Familierom

Fine familierom med en dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger til 2 barn i køyeseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familierom superior

Fine familierom superior med en dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger til 2 barn. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 3-5, hvorav 2 barn

Mindre dobbeltrom

Lyse, mindre dobbeltrom med en dobbeltseng. TV. Vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke .Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antall personer: 1-2

Superiorrom

Lyse superiorrom med dobbeltseng. TV, vannkoker og et lite kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3