Caldera's Dolphin Suites

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På fine Caldera's Dolphin Suites er atmosfæren imøtekommende og avslappet, og den fantastiske utsikten over havet kan man glede seg over uansett hvor man er på hotellet. Den beste plassen for å nyte utsikten og havbrisen er nok fra solsenga i hotellets elegante bassengområde.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Juniorsuiter deluxe for 2-3 personer. Toroms suite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5,5 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Caldera's Dolphin Suites på Santorini ligger litt for seg selv, i rolige og landlige omgivelser med en spektakulær utsikt over området. Bassengområde med et lite basseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Hotellets á la carte-restauranten og bar har servering på terrassen ved bassenget. Frokosten bestilles dagen i forveien og serveres der gjesten måtte ønske – på rommet eller ett eller annet sted på hotellområdet.

Gratis wifi på hele hotellet. Massasje mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss til Fira to ganger/dag, og til stranda i Perivolos tre ganger/dag. Det er cirka 1 kilometer til nærmeste tettsted med et fåtall tavernaer, og det er cirka 5,5 kilometer til Perivolosstranda.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet og bagasjen transporteres ved behov.

Alle hoteller – Caldera

El Greco (Santorini)

Velkommen til stilfulle El Greco med en arkitektur som er karakteristisk for Santorini med hvitkalkede vegger, fine buer og åpne flater. De fine bassengområdene inviterer til herlige dager med sol og bad.

Andromeda Villas

Elegante Andromeda Villas passer utmerket for deg som leter etter et romantisk gjemmested. Restauranten byr på deilige smaksopplevelser med en vakker solnedgang som bakteppe. For litt ekstra avslapping kan du bestille suite med egen jacuzzi.

Kafieris Blue

Utsikten fra bassengområdet på Kafieris Blue på Santorini er simpelthen enestående, her ligger Egeerhavet bokstavelig talt for dine føtter. Her bor du i ettromsleiligheter i gangavstand til Fira sentrum med et utvalg av restauranter, barer og butikker.

Caldera's Lilium

Aldersgrense på hotellet: 12 år Det sies at den spektakulære utsikten fra Caldera's Lilium inspirerer til tårer og store bragder. Solnedgangene er vakre som i en film og danner fantastiske kulisser for deilig mat og et glass god vin. Og som om ikke det var nok så kommer det oppmerksomme personalet til å gjøre alt for at du skal få en virkelig fin ferie.

Regina Mare

Aldersgrense på hotellet: 16 år Regina Mare ligger i rolige omgivelser omgitt av vakker natur i Imerovigli. La deg henføre av den fantastiske utsikten som du sent vil glemme. Tilbring late dager ved bassenget, utforsk området på turstiene som omgir hotellet og besøk de lokale tavernaene og butikkene.

Santorini Palace

På Santorini Palace kan du slå deg til ro ved bassenget og nyte panoramautsikt over Egeerhavet. Når du blir sulten har hotellet både bassengbar og restaurant. Og som prikken over i'en er det bare noen minutters gange til kanten av den berømte kalderaen.

Avaton Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år På en klippe med vakker utsikt over Calderaen på Santorini ligger hotell Avaton Resort & Spa, et elegant hotell for voksne. I restauranten serveres retter basert på lokale og ferske råvarer, der du kan velge å spise middag på første parkett mot havet. Nyt sol og bad ved bassenget eller unn deg en deilig behandling i hotellets spaavdeling.

Kallos Imar

Kallos Imar ligger i den lille byen Messaria, midt på postkortvakre Santorini. Hotellets basseng er møteplassen på dagtid og det serveres god mat i hotellets restaurant hele dagen. Bli med når hotellet arrangerer utflukter til vingårder og keramikere rundt omkring på øya.