Deluxerom

Pene deluxerom med jacuzzi på uteplassen. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med jacuzzi og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år kan ikke bo i deluxerommene.

Romstørrelse: Ca. 18-20 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite

Pene juniorsuiter med sove- og oppholdsdel i åpen løsning. Mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite deluxe

Pene juniorsuiter med sove- og oppholdsdel i åpen løsning. Kjøleskap og vannkoker. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar og wc, hårføner. Balkong med jacuzzi og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom

Fint innredede superiorrom med kjøleskap, vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Toroms suite

Suiter med to soverom. Mellom soverommene er det en liten mellomgang med sittegruppe. Kjøleskap, vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. To bad med dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4