Rom/leiligheter

Deluxerom

Pene deluxerom med jacuzzi på uteplassen. Kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med jacuzzi og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år kan ikke bo i deluxerommene.

Romstørrelse: Ca. 18-20 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite

Juniorsuiter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Mulighet for ekstraperson i sovesofa. Sittegruppe, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite deluxe

Lekre juniorsuiter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning) i 2. etasje. Sittegruppe, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med jacuzzi og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom

Tiltalende rom med kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Toromssuite

Suiter med to soverom (ett med dobbeltseng, ett med to senger). Mellom soverommene er det en liten mellomgang med sittegruppe, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Tøfler. To bad: dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4