Avaton Resort & Spa

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På en klippe med vakker utsikt over Calderaen på Santorini ligger hotell Avaton Resort & Spa, et elegant hotell for voksne. I restauranten serveres retter basert på lokale og ferske råvarer, der du kan velge å spise middag på første parkett mot havet. Nyt sol og bad ved bassenget eller unn deg en deilig behandling i hotellets spaavdeling.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avaton Resort & Spa inviterer til et avslappende opphold omgitt av klippene i Imerovigli, med vakker utsikt over havet. Hotellet er oppført i tradisjonell kykladisk stil med hvit fasade og avrundede hjørner.

Fra bassengområdet er det en imponerende utsikt over havet og her er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær. På dagtid serveres enkel snacks og cocktails ved bassenget. Et par kilometer fra hotellet ligger stranda med solsenger og parasoller mot avgift samt et par tavernaer.

Mat og drikke
Hotellets restaurant benytter lokale og ferske råvarer og har à la carte-meny til frokost, lunsj og middag. På vinlisten finner du noen av Hellas fineste viner. Det er også mulig å spise middag ute på kanten av Calderaen med fantastisk utsikt, eller i en grotte i vulkanfjellet. Vil du heller spise på rommet har hotellet room service.

Spa og velvære
Den luksuriøse spaavdelingen på Avaton Resort & Spa er vel verdt et besøk. Her er det flere basseng, dampbad, regndusj, massasje og skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Det er også rom for par som ønsker behandlinger sammen.

Oppdag omgivelsene
Omtrent 2 kilometer fra hotellet ligger Fira, Santorinis hovedstad, med alt fra eksklusive til enkle restauranter, barer og butikker.

Måltider

Frokost inkludert.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene