Avaton Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På en klippe med vakker utsikt over Calderaen på Santorini ligger hotell Avaton Resort & Spa, et elegant hotell for voksne. I restauranten serveres retter basert på lokale og ferske råvarer, der du kan velge å spise middag på første parkett mot havet. Nyt sol og bad ved bassenget eller unn deg en deilig behandling i hotellets spaavdeling.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avaton Resort & Spa inviterer til et avslappende opphold omgitt av klippene i Imerovigli, med vakker utsikt over havet. Hotellet er oppført i tradisjonell kykladisk stil med hvit fasade og avrundede hjørner.

Fra bassengområdet er det en imponerende utsikt over havet og her er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær. På dagtid serveres enkel snacks og cocktails ved bassenget. Et par kilometer fra hotellet ligger stranda.

Mat og drikke
Hotellets restaurant benytter lokale og ferske råvarer og har à la carte-meny til frokost, lunsj og middag. På vinlisten finner du noen av Hellas fineste viner. Det er også mulig å spise middag ute på kanten av Calderaen med fantastisk utsikt.

Spa og velvære
Den luksuriøse spaavdelingen på Avaton Resort & Spa er vel verdt et besøk. Her er det flere basseng, dampbad, infrarød badstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Det er også rom for par som ønsker behandlinger sammen.

Oppdag omgivelsene
Omtrent 2 kilometer fra hotellet ligger Fira, Santorinis hovedstad, med alt fra eksklusive til enkle restauranter, barer og butikker.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Caldera

El Greco Resort & Spa

Velkommen til stilfulle El Greco Resort & Spa med en arkitektur som er karakteristisk for Santorini med hvitkalkede vegger, flere bassengområder med barnebasseng og jacuzzi. Nyt god mat fra det greske kjøkkenet, et avslappende spa og til Santorinis hovedstad Fira er det bare noen minutters gange.

Andromeda Villas

Elegante Andromeda Villas passer utmerket for deg som leter etter et romantisk gjemmested. Restauranten byr på deilige smaksopplevelser med en vakker solnedgang som bakteppe. For litt ekstra avslapping kan du bestille suite med egen jacuzzi.

Kafieris Blue

Utsikten fra bassengområdet på Kafieris Blue på Santorini er simpelthen enestående, her ligger Egeerhavet bokstavelig talt for dine føtter. Her bor du i ettromsleiligheter i gangavstand til Fira sentrum med et utvalg av restauranter, barer og butikker.

Caldera's Lilium

Aldersgrense på hotellet: 12 år Nyt den spektakulære utsikten fra Caldera's Lilium, her er solnedgangen magisk vakre og danner fantastiske kulisser for deilig mat og et glass god vin. Og som om ikke det var nok så kommer det oppmerksomme personalet til å gjøre alt for at du skal få en virkelig fin ferie.

Regina Mare

Aldersgrense på hotellet: 16 år Regina Mare ligger i rolige omgivelser omgitt av vakker natur i Imerovigli. La deg henføre av den fantastiske utsikten som du sent vil glemme. Tilbring late dager ved bassenget, utforsk området på turstiene som omgir hotellet og besøk de lokale tavernaene og butikkene.

Santorini Palace

På Santorini Palace kan du slå deg til ro ved bassenget og nyte panoramautsikt over Egeerhavet. Når du blir sulten har hotellet både bassengbar og restaurant. Og som prikken over i'en er det bare noen minutters gange til kanten av den berømte kalderaen.

Caldera's Dolphin Suites

På fine Caldera's Dolphin Suites er atmosfæren imøtekommende og avslappet, og den fantastiske utsikten over havet kan man glede seg over uansett hvor man er på hotellet. Den beste plassen for å nyte utsikten og havbrisen er nok fra solsenga i hotellets elegante bassengområde.

Kallos Imar

Kallos Imar ligger i den lille byen Messaria, midt på postkortvakre Santorini. Hotellets basseng er møteplassen på dagtid og det serveres god mat i hotellets restaurant hele dagen. Bli med når hotellet arrangerer utflukter til vingårder og keramikere rundt omkring på øya.