En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

318 vurderinger
Utmerket
 
299
Veldig bra
 
13
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

10.06.2018

av Henrikke N Stavanger, Norge

Fantastisk hotell

Fantastisk hotell!! Serviceinnstilt ansatte, som var alltid like blide og hyggelige. Nydelig utsikt, og rene og pene rom. Utrolig god mat på hotellet. Gåavstand til supermarket, og gratis shuttlebuss til strand. Kunne ikke vært bedre, ingenting å klage på!

 
24.01.2017

av Terje1212 Fredrikstad kommune, Norge

Fantastisk utsikt. Utsatt for mye vind. OBS! Unngå første etasje.

Har aldri opplevd maken til fantastisk utsikt. Det som var den store ulempen var kraftig vind alle dager. Det er det verdt med den utsikten. Derimot rom I første etasje som vi fikk fra dag 3-7, var ikke bra. Vinden dro med seg en stor mengde sand mot terasse og inn I leiligheten. Var umulig å sitte ute på terasse en eneste dag. Hyggelig betjening.

 
17.01.2017

av MagdalenaLinnea Stord

Draumeopphald

Usedvanleg på alle måtar! Nydeleg utsikt, god mat og vanvittig service. Lurt å ha leigebil. Vil gjerne reise fleire gongar til denne perla. Kan anbefalast på det sterkaste om du vil ha ro og kvalitet.

 
25.08.2016

av arildtorea Lyngdal, Norge

Fantastisk hotell !

Flott hotell, intimt, med knallbra og personlig service! Vi ble behandlet som venner og det føltes ekte. Hotellet ligger og nære en koselig liten landsby med kjekke restauranter slik at du slipper å gå midt i "turistfellene". Shuttle bussen til stranden og "Meet Me Coralli" fungerte utmerket med verdens beste sjåfør. Anbefales på det sterkeste !

 
31.07.2016

av Kjell D Cuba

Knall bra Hotell.

Kan ikke få fullrost betjeningen på dette lille , flotte Hotellet. Alle var like hyggelige . Eieren Lepteris - Kiriakos Manager - Spiros chef - Dimitsa -Frida - Jany - Arbi the breakfeast runner. Alle gjorde det beste for oss hele tiden.Jeg fikk litt problem med min Albue , Eieren av Hotellet Lepteris kjørte meg ned på Apoteket fikk det vi skulle og jeg ville betale selv , det var ikike snakk om det gjorde han . Så denne plassen kan trygt annbefales. Topp betjening....5 av 5