Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 3 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
God beliggenhet, romslige rom
-
kan ikke komme på noe

Bekreftet gjest: 2021-09-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

36% anbefaler hotellet

262 vurderinger
Utmerket
 
107
Veldig bra
 
94
Bra
 
39
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

12.10.2019

av Erika L

Sentralt og bra

Hotellet ligger meget sentralt - gå avstand til alt. Hotellet er stilrent og fint, hyggelige ansatte og bra rom. Du får et velkomst drink i form av et glass musserende vin. Frokosten er variert og bra- og de rydder kjapt. Alltid ledige bord. En bør legge frem et kort på sengen om en ønsker at sengetøy skal byttes, og daglig rengjøring består av å tømme søppel, re opp seng og tømme askebeger på balkong. Skal glass byttes, må de være helt tomme. Det blir ikke støvsugd eller kostet ... Det store plusset her er beliggenheten ! Veldig bra

 
10.08.2019

av guros35 Bodø, Norge

Kunne vært bedre og verre

På kjærestetur hvor valg av hotell ble gjort på budsjett. Hadde derfor ingen store forhåpninger til standarden, og ble derfor positivt overrasket over den stilrene lobbyen, store frokosten og det som tilsynelatende var et rent rom. Etter som uken gikk merker jeg at det ikke blir skiftet putetrekk (samme flekk på trekket hele uken). Lakenet blir heller ikke skiftet til tross for at lappen om lakenskiftet blir lagt som det skal. Det blir ikke kostet sand eller vasket toalett. Det virker som det eneste renholdet som blir gjort er red opp sengen, tømme søppel og brette de skitne håndklærne slik at man ikke vet hvem som eier hva av tidligere bruk. Uansett ble vi positivt overrakser over hvor lite bråk det var om natten, til tross for at hotellet ligger i enden av barsreer og har til tider feststemte grupper med ungdom her. Nesten så hotellet plasserer oss strategisk unna hverandre. Har ikke hatt behov for ørepropper ;) Alt i alt et bra hotell med flott sentral beliggenhet og god og stor frokost med nystekte egg hele frokosten. Trekker noe ned på labert renhold.

 
20.05.2019

av Blitzrain Oslo, Norge

5***** stjernes hotell med 7******* stjernes personale av 7 mulige !

Ser du etter ditt andre hjem ? Vel du har funnet det ! Hvem skulle tro at et hotell i Rhodos - Hellas har den beste servicen jeg noen gang har møtt på mine reiser rundt i verden ! Hotellet er ikke bare slik du ser av bilder perfekt, men har det lille ekstra som de fleste andre hoteller mangler og det er sjel ! Ved ankomst blir jeg møtt av verdens mest blide resepsjonist som forteller meg at er det noe jeg trenger eller ikke finner så gi beskjed og vi ordner dette for deg :) Ikke engang hoteller jeg har vært på i Dubai og USA har spurt meg om dette ekte! Jeg vil sammenligne Alexia Premier hotell med mine favoritter i verden som er : Marrol's Boutique Hotel i Slovakias hovedstad Bratislava, Taj Lands End i India, Mr. C Beverly Hills i USA og Hotel Al Codega Venezia i Italia. Du vil også her møte Poly! Hun er en fremdragende team-bygger som sammen med bestyrer Sandra samarbeider med alle de fantastiske og blide jentene i restauranten, frokostsalen, baren og som holder orden på rommet ditt så du føler nettopp denne "komme-hjem-til-ditt-andre-hjem:) Vil også gjerne få takke Chief Director Hr. Mertsaris & Sandra for vin og frukt som ventet på rommet mitt etter en flott dag ute i Rhodos! Helt til slutt alle jentene som var så blide, proffesjonelle, hjelpsomme med alle gjestene og fikk selv den tristeste av alle der til å le:) Despina skal ha en helt spesiell TAKK for verdens beste samtaler, sammen med den aller beste mojitos jeg noen gang har smakt rundt om i verden til nå :) Rune

 
14.10.2018

av Erik H

Flott hotell med super beliggenhet

Sentralt og flott hotell med gangavstand til alt Rhodos by har å by på. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Flotte moderne rom med koselig balkong. Savnet muligheten for å kunne lage seg en kopp kaffe eller te på rommet. En vannkoker hadde vært perfekt. Ellers var frokosten som var inkludert meget innholdsrik og god. Vi kommer gjerne tilbake hit! Kan anbefales!

 
02.10.2018

av Gro O Sandnes, Norge

Sentralt og fint hotell

Hotellet sin beliggenhet er perfekt både når det gjelder nærhet til stranden, shopping, gamlebyen og uteliv. Hotellet fremstår som rent og luftig, og med rom som er Ok størrelse på. Det som er litt synd er at det ikke slipper så mye sol til med bassenget før utpå ettermiddagen. Men det gjør ikke så mye om man foretrekker stranden. God frokost- godt utvalg. Noe støy på kveld og nattestid pga beliggenhet ved bargate. Vi trivdes godt på hotellet.