Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

329 vurderinger
Utmerket
 
196
Veldig bra
 
105
Bra
 
20
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

21.09.2018

Innlegg av SisselH165

Ferie

Flott dublettrom i 3 etasje, 31 kvadrat stort. Gode senger. To balkonger . Renholdspersonalet gjorde en bra jobb, smilende og hyggelige. Baderommet trenger nok litt oppussing, var også veldig lytt på bade. Kaffemaskin på rommet var et pluss. Frokosten var ingenting å klage på.

 
15.07.2018

Innlegg av Milica V

Enkelt, billig og koselig

Positivt: Vi har vært her i en uke, hvor vi bodde på et rom i første etasje. Rommet var stort, større enn det vi hadde sett på bildene. Vi hadde kjøleskap m/fryser (!!), en liten kjøkkenkrok, sofa, 2 TV-er, 2 air condition (som var gratis!!) og safe (også gratis!!) Aldri ligget i en så god seng i Hellas (vært i landet/på øyene 5+ ganger). Vi hadde også en enkel veranda, som vi brukte lite. Vi hadde bestilt duplettrom og fikk en leilighet. Fantastisk! Vi hadde frokost inkludert, noe som var veldig deilig. Frokosten var enkel, men god. De varierte på noen av tinga fra dag til dag, men en helt vanlig hotellfrokost fikk du her. Vaskepersonalet var fantastiske. På en eller annet måte fikk de alltid med seg når vi gikk ned for å spise frokost, så da vasket de. Hadde aldri noe problemer med vasking, rene håndklær, osv. Enda mer fantastisk! Bassenget er lite og koselig, men det blåser endel og veldig grunt basseng. Baren var billig og enkel, gode drinker! Når vi skulle hjem gikk ikke flyet før 01.00 på natten, og utsjekking er 12.00, som gjorde at vi ikke hadde tilgang på dusj osv. Hele dagen. Men, så hyggelig som de er, ordnet de et eget rom for oss (!!) hvor vi kunne dusje. Fikk også et sted å oppbevare koffertene mens vi fikk nyte enda en dag på stranda. Vi elsket dette!! Fantastisk service, nok engang! Negativt: Rommene er veeeldig lytte!! Siden vi bodde i første etasje hørtes det nesten ut som vi kunne høre hvert eneste menneske over oss som gikk på do/dusja. Avløpssystemet, med andre ord, høres godt! Man hører også godt fra rom til rom, heldigvis var det ingen «bråkmakere» på vår etasje, så vi slet ikke med nattesøvnen. Vær bare obs på dette dersom dere skal bestille. Dagen vi skulle dra ønsket vi å veie koffertene våre. Dette kostet €1 per koffert!! Flaut... Alt i alt et flott hotell, anbefales!

 
25.02.2018

Innlegg av stinecharlottes

Lite, rent og billig hotell i sentrum

Rommene var rene og virket nyoppusset, men var veldig små. Til tross for dette var badet stort med god trykk i en større dusj. Frokosten var veldig kjedelig og gjentagende, men grei nok. Veldig lite basseng. God rengjøring. Fin sjøutsikt fra hotellet (fra en av de høyere etasjene).

 
31.07.2017

Innlegg av marierR6032VI Bergen, Norge

Sentralt og bra

Et fint sentralt hotell. Ligger i kort avstand til f.eks. Ellie beach. Aircondition på hotellet fungerte bra. Sengene ble redd opp hver dag. God frokost. Et minus var at gulvene på rommet aldri ble vasket eller støvsugd i løpet av oppholdet. Vi fikk heller ikke byttet ut til rene håndklær hver dag. I motsetning til vasken og doen var ikke dusjen ren. Såpedispenseren var ikke blitt rengjort. Den var skitten og ekkel.

 
03.09.2016

Innlegg av Sissel G Ålesund, Norge

Fint hotell med sentral beliggenhet

Ved ankomst til hotellet ble vi møtt av blide, hyggelige og serviceinnstilt personale. Vi hadde bestilt dublettrom og det var rene, fine og romslige rom for 3 damer. Rommene har gode senger. Hotellet har en fantastisk frokostbuffet i rene og trivelige lokaler. Personale som rydder og ordner hele tiden. Bestilte også mat fra baren og det smakte. Hotellet ligger i gangavstand til det meste i Rhodos by. I nærheten er det flere gode spisesteder. Kort avstand til både Ellistranden og stranden på vestsiden der det er noe mer vind. Anbefaler et fint og rent hotell med et personale som gjør sitt ytterste for at gjestene skal ha et fint opphold.